Що принесе 2022-ий водним знакам Зодіаку: Рак, Скорпіон, Риби

Повний гороскоп на наступний рік

У прийдешньому році на деяких знаків Зодіаку чекають дуже цікаві та знакові події, частина з яких вплине на все їхнє подальше життя.

Попри те, що у 2022 році буде правити стихія води, не варто забувати і про господаря майбутнього року — Тигра, який не любить бездіяльності. Тож для досягнення поставлених цілей попрацювати доведеться о-го-го як! 

Уже відомо, що підготував рік прийдешній для знаків стихії Води – Ракам, Скорпіонам і Рибам.

РАК (22.06 – 22.07)

Наступні 12 місяців будуть надзвичайно насиченими для представників цього знака. Назвати 2022-ий нудним у Раків точно язик не повернеться!

У новому році варто перестати турбуватися і переживати за всіх і все. Пам’ятайте, що постійний стрес не віщує нічого хорошого. Спокій і тиша – ваші головні друзі, потурбуйтеся про власне здоров’я.

Важливо, аби ви навчилися дисциплінованості. 

Попри всі небезпеки, вам варто ризикувати, беручись за нові проєкти – Тигр захистить від великих втрат, зате у разі виграшу про цей рік ви ніколи не забудете!

В особистому житті Раків буде спокійно. Дрібні сварки та непорозуміння не завдадуть шкоди вашим стосункам.

А от кінець року краще присвятити власному саморозвитку. Якщо ви давно хотіли почати вчити англійську, навчитися водити авто чи зайнятися танцями – саме час!

СКОРПІОН (24.10 – 21.11)

Увесь наступний рік Скорпіони можуть повністю покладатися на власну інтуїцію. Особливо, коли справа стосується фінансової сфери

Якщо раптом ви давно не наважувалися змінити роботу, перша половина 2022 року для цього ідеально підходить. Усі зміни в цей період приноситимуть прекрасні результати.

А вже в середині року очікуйте на зміни в особистому житті – це буде направду щось масштабне!

 

Весілля, народження дитини чи поява на горизонті ідеальної другої половинки – усе залежить лише від того, у якому статусі ви перебуваєте зараз. 

Наприкінці року представникам цього знака доведеться вирішувати раптові проблеми. Але не переймайтеся – для вас це звична справа, тож надто тяжко не буде.

РИБИ (19.02 – 20.03)

У представників цього знака буде непросте, але дуже важливе завдання на весь наступний рік – зберегти все, чого вдалося досягти раніше. І це не жарти! Будьте пильними, тримайте себе в руках і не піддавайтеся негативному впливу оточення. 

На початку року вам доведеться розв’язувати деякі проблеми, пов’язані з сім’єю чи близькою людиною. Але, попри всі труднощі, вам вдасться все залагодити без великих втрат, тому не переймайтеся

Середину і кінець року краще присвятити навчанню чи роботі та самовдосконаленню. Не бійтеся братись за серйозні проєкти – удача буде на вашому боці.

У сфері фінансів ви маєте шанси на суттєве підвищення доходу, але протягом усього року краще все ж постаратися щось відкладати. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень