Особлива зустріч з минулим – Дівам, менше ворогів – Скорпіонам: гороскоп на 29 листопада

А Водоліям можуть освідчитися

ОВНИ

Легковажне ставлення до своїх професійних обов’язків може активізувати ваших ворогів і суперників. Впоратися з їхніми підступами допоможе дипломатичність. І, звісно, якісне виконання своєї роботи.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня з'являться реальні можливості впоратися з проблемами. Ви зможете покращити свої позиції завдяки вибору нової стратегії.

БЛИЗНЯТА

Ваша працездатність підвищиться. Розглядайте нові пропозиції, оскільки деякі з них можуть бути вельми перспективними.

РАКИ

Вплив планет внесе плутанину у ваші плани. Не виключено, що доведеться відстоювати свої позиції та правоту перед діловими партнерами. Ви досягнете свого, якщо будете діяти планомірно.

ЛЕВИ

Для того, щоб домогтися професійного визнання, вам доведеться працювати більше, ніж зазвичай. Відкладіть усю дріботу й зосередьтеся на головних завданнях.

ДІВИ

Зорі обіцяють успіх у багатьох справах та починаннях. Робота принесе вигідні контракти та цікаві пропозиції. В особистому житті можливі приємні несподіванки – про себе нагадає особлива людина з минулого.

ТЕРЕЗИ

Якщо ви давно шукали можливість, щоб дати хід новим проєктам, то цього дня вона у вас з’явиться. Вам варто трохи попрацювати над собою і проявити свої блискучі організаторські здібності.

СКОРПІОНИ

Розраховуйте на підтримку зірок та партнерів, а також на шанс покращити долю та позбутися деяких ворогів. 

СТРІЛЬЦІ

Ви досягнете мети через терпіння та працю. Допомагайте тим, хто цього потребує, і вам це повернеться сторицею.

КОЗОРОГИ

Цього дня потрібно уникати фізичних перевантажень і негативних емоцій, особливо в кінці дня. Можливий побутовий травматизм через нервозність і неуважність.

ВОДОЛІЇ

Ви можете отримати підвищення або цікаві ділові пропозиції. Не виключені й зізнання у коханні. Нове романтичне знайомство переросте у міцні стосунки.

РИБИ

Фортуна цього дня буде на вашому боці. Але ризик має бути виправданим, інакше ви зазнаєте невдачі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень