Збільшення доходів – Левам, зрада – Близнятам: гороскоп на 24 листопада

А Скорпіонам зорі пророкують нове кохання

ОВНИ

Починається найсприятливіший час для змін і нових починань. Зараз доля береже вас від неприємностей, єдине, що потрібно від вас – даремно не ризикувати.

ТЕЛЬЦІ

Зорі запалюють для вас зелене світло: зараз все вдаватиметься. Розвивайте свої таланти, відкривайте в собі нові здібності та вдосконалюйтеся.

БЛИЗНЯТА

Люди, які звикли звертатися до вас за допомогою та підтримкою, можуть відвернутися. Тому вирішувати свої проблеми вам доведеться самотужки.

РАКИ

Цього дня важливо зберегти свою цілеспрямованість і не гарячкувати, якщо щось не вдаватиметься з першого разу. Від допомоги краще відмовитися, бо й самостійно ви зможете досягти бажаного.

ЛЕВИ

Тенденції цього дня сприяють стабілізації матеріального становища та навіть збільшення доходів. Головне – не давайте нікому у борг. 

ДІВИ

Цей період є надзвичайно сприятливим для зміни роботи або зміцнення своїх професійних позицій. Найбільш правильні рішення ви зможете ухвалити у першій половині дня.

ТЕРЕЗИ

Цей день багато в чому виявиться визначальним для вас.  На користь підуть усі дії, спрямовані на зміцнення авторитету та репутації.

СКОРПІОНИ

Можливі незаплановані відрядження. У цих поїздках ви знайдете те, що шукаєте: нові знання, нові зв'язки та нові фінансові перспективи. А хтось – і нове кохання.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете отримати вигідну пропозицію, а бажання здійсняться дивовижним та несподіваним чином. Не виявляйте зайвої самовпевненості – вашим кращим другом буде розважливість.

КОЗОРОГИ

Ви досягнете бажаного, якщо не надто завзято будете йти до своєї мети. Якщо ж сильна протидія все ж таки виникне, то намагайтеся зламати її дипломатичними методами.

ВОДОЛІЇ

День більш ніж сприятливий. Вам пощастить в особистому житті, але для цього потрібно точно зрозуміти, що ж зрештою ви прагнете отримати. І, зрозумівши це, покластися на випадок.

РИБИ

Не дратуйте своїх опонентів зайвою самовпевненістю, бо їх і зараз чимало, а може стати ще більше. Зараз потрібно бути тактовним, краще нікого не ображати, тим паче незаслужено.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень