Сварка через гроші – Терезам, важкі передчуття – Ракам: гороскоп на 20 листопада

А Скорпіонам зорі радять зменшити свої апетити

ОВНИ

Зараз ви можете не боятися невдач, бо вам вдасться обійти будь-які гострі кути. Ретельно вибирайте засоби для досягнення своєї мети й не ризикуйте даремно.

ТЕЛЬЦІ

Цей день сприятливий для романтичних зустрічей - ваша половина проявить до вас підвищену увагу.

БЛИЗНЯТА

Будьте обережні, адже вас хочуть виставити не в кращому світлі, тому постарайтеся не бути надто відвертими з людьми, в порядності яких ви не впевнені.

РАКИ

Зорі радять поберегти себе та не перенапружуватися. Можливі дрібні непорозуміння, відчуття незахищеності, важкі передчуття. Відпочиньте від похмурих думок, дозволивши собі те, у чому ви собі зазвичай відмовляєте.

ЛЕВИ

Цей день не потішить спокоєм – ймовірні серйозні домашні скандали. Ви зможете нормалізувати обстановку, але неприємний осад збережеться.

ДІВИ

Ви будете незадоволені собою й шукатимете сенс життя, шляхом відкриття для себе вічних істин. А ваші близькі будуть потерпати від мінливості вашого настрою.

ТЕРЕЗИ

Можлива сімейна сварка через гроші. Взагалі цього дня вам буде дуже важко порозумітися з людьми, тому намагайтеся обмежити коло спілкування.

СКОРПІОНИ

Цього дня зорі радять обмежити свої запити. Корисними будуть дієта та фінансова стриманість.

СТРІЛЬЦІ

Вам вдасться значно поліпшити матеріальне становище в результаті успішного завершення справ або несподіваної допомоги.

КОЗОРОГИ

Цей день обіцяє чимало сюрпризів і неприємностей в особистому житті. Можливі конфлікти через невдоволення один одним. Ускладнять становище ваш гострий язик і роздратування.

ВОДОЛІЇ

У вас буде шанс успішно завершити важливу справу та налагодити контакти з потрібними людьми, що дозволить мати додатковий прибуток.

РИБИ

Сімейні проблеми вийдуть на перший план і зажадають значних витрат. Намагайтеся не нервувати – незабаром життя усе розставить на свої місця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень