Фінансова підтримка – Водоліям, перспективні ідеї – Скорпіонам: гороскоп на 16 листопада

А Леви мають повністю віддатися роботі

ОВНИ

Цього дня у вас з'явиться можливість виявити всі свої здібності та розпочати нову справу. Однак, якщо обмірковуєте новий проєкт, то спробуйте заручитися підтримкою чи схваленням впливових осіб.

ТЕЛЬЦІ

Зорі готові допомогти вам у спробі досягти найбільш честолюбних задумів та цілей. Зараз добре звертатися до керівництва та державних установ. Не виключено, що на вас чекає сюрприз, приємна новина або подарунок від близької людини. 

БЛИЗНЯТА

Надмірна довірливість або ідеалізація партнера може призвести до фінансових втрат. Необдумані дії можуть мати неприємні наслідки, тому тричі подумайте, перш ніж діяти.

РАКИ

Можлива зустріч зі старими друзями, з якими ви втратили зв’язок через якісь неприємні події. Постарайтеся не згадувати про колишні сварки та нерозуміння.

ЛЕВИ

Зараз вам потрібно повністю присвятити себе роботі, оскільки сприятливе розташування зірок обіцяє швидкий та вагомий результат усім починанням. Вдома намагайтеся не зациклюватися на професійних питаннях, а присвятити час рідним.

ДІВИ

Можливі позитивні фінансові зміни, проте непередбачені витрати або борги поглинуть весь прибуток. 

ТЕРЕЗИ

Ділові справи вимагатимуть від вас максимальної концентрації, дисципліни та організованості. Намагайтеся не зосереджуватися на проблемах або невдачах - зараз вам як ніколи потрібно вірити у себе.

СКОРПІОНИ

Ідеї, які виникнуть цього дня, можуть незабаром принести вам хороший прибуток. Але не беріться за те, про що ви не маєте повного уявлення. 

СТРІЛЬЦІ

Не випускайте ініціативу – виявляйте властиві вам наполегливість та цілеспрямованість. Зараз ви можете досягти результатів, про які раніше тільки мріяли. 

КОЗОРОГИ

Зростаючий життєвий потенціал позитивно вплине на працездатність та вміння ухвалювати правильні рішення. Однак несприятливе розташування зірок може призвести до дрібних непорозумінь, тому необхідно спланувати порядок дня заздалегідь.

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви зможете з неймовірною легкістю досягти того, що раніше здавалося неможливим. Не виключено, що ви отримаєте фінансову підтримку від ділових партнерів. 

РИБИ

Цього дня краще обмежити спілкування з коханою людиною, оскільки можуть виникнути непорозуміння і конфлікти. У іншому день буде вдалим – ви зможете реалізувати усе заплановане.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень