Розбіжності з коханими – Терезам, здоровий егоїзм – Ракам: гороскоп на 13 листопада

А Овнам зроблять вельми привабливу пропозицію

ОВНИ

Цього дня будь-яка справа вимагатиме особливої ​​уваги та обережності. Сприятливий день для планування та пошуку нових джерел заробітку. Вам можуть зробити привабливу пропозицію, але швидка вигода від задуманого досить сумнівна.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливе розташування планет дозволить реалізувати деякі ваші ідеї. Не відмовляйтеся від допомоги та порад покровителів, але пам’ятайте, що кінцевий результат залежатиме лише від вашої наполегливості.

БЛИЗНЯТА

Цей день присвятіть сім’ї та рідним. Відкиньте усі серйозні думки та відпочиньте, адже невміння розслабитися може призвести до непорозумінь і конфліктів.

РАКИ

Цього дня вас буде важко зупинити. І він запам'ятається вам позитивними моментами. Головне, діяти так, як хочете саме ви.

ЛЕВИ

Вам вдасться задовольнити свої амбіції – ваші плани почнуть втілюватися у життя. Щодо особистого життя, то можуть виникнути непорозуміння, які дозволять вам розібратися у собі.

ДІВИ

Ви можете відчути потяг до шопінгу та розваг. Не розганяйтеся, бо можете витратити набагато більше, ніж планували.

ТЕРЕЗИ

Головною проблемою цього дня стануть розбіжності з коханою людиною. Намагайтеся не конфліктувати через дурниці та більше слухайте своїх партнерів.

СКОРПІОНИ

Цього дня найкраще зайнятися справами, які не вимагають прийняття швидких рішень. І намагайтеся бути більш поблажливими до рідних.

СТРІЛЬЦІ

Вам буде важко втримати емоції, але - постарайтеся. Намагайтеся стримати й надмірний сплеск сексуальної енергії.

КОЗОРОГИ

Сприятливий день для переосмислення життя. Також добре планувати майбутнє – найближчим часом ваші інтереси будуть надійно захищені.

ВОДОЛІЇ

Ви отримаєте моральне задоволення і чимало енергії від різних акцій, творчих зустрічей або інших заходів, навіть якщо раніше уникали їх. А також зможете зав’язати корисні знайомства.

РИБИ

Нарешті ви зможете подолати сумніви і розслабитися. Побудьте з рідними – зараз ви з легкістю зможете створити хорошу атмосферу вдома.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень