«Вас відразу ж пробачать. Або ж – не пробачать ніколи»: Як ображаються різні знаки Зодіаку

Перевірте себе

Це гумористичний гороскоп, який не тільки точно описує всіх представників Зодіаку, але і чудово підіймає настрій. 

ОВНИ

Не знаю, чим ви примудрилися образити це миле створіння, але якщо все ж таки ви його образили, то вас відразу ж пробачать. Один раз – об двері, два рази – об рейки. Овни гніваються, але швидко пробачають того, хто їх образив.

А потім починають вас жаліти. І принести в лікарню апельсини й квіти. Або просто – квіти, але вже на могилу.

ТЕЛЬЦІ

Ой, їх взагалі краще не злити. Ні, вони відразу вас на роги не піднімуть. Спочатку вони на вас будуть ображатися і довго читати нотації. Але у виховних цілях. Це може тривати довго, але потім Тельці як надають копитом або рогом!

Все, ховатися марно, вас просто знищать. Бо терпіння Тельців напрочуд сильне, але, на жаль, не бездонне.

БЛИЗНЮКИ

Посваритися з ними можна тільки абсолютно несподівано для себе. І для них теж. Але сварки з Близнюками відрізняються високою швидкістю розвитку і малоймовірним рукоприкладством.

Швидше за все, вас просто образять … словами. А потім про вас забудуть.

РАКИ

Образити їх легко, аж надто гостро вони сприймають навколишній світ. Ображений Рак підступний, мстивий і все одно – сентиментальний. Вони вас навіть можуть пробачити.

Але якщо Раки вирішили мстити, то тут вже вам не допоможеш. Витончена і злісна помста вас наздожене обов’язково.

ЛЕВИ

Напевно, ви не так захоплено оцінили Лева. А вони люблять володіти повною увагою аудиторії. Тому на вас і образилися. Можуть, звичайно, вас взагалі ігнорувати – як недостойних спілкування, а можуть і гаркнути по-левиному, влаштувавши досить серйозні неприємності. Не забувайте, що ці хлопці можуть виявитися досить впливовими.

Похваліть їх. Їх є за що хвалити, і вони так щиро розквітають від цього… І, може, все обійдеться. Можливо, вас навіть пробачать і візьмуть під Левине заступництво.

ДІВИ

Ви образили Діву? Пишіть заповіт. Діву дійсно дуже важко образити, але якщо вже комусь це вдалося, то йому буде непереливки. Вони усіх своїх кривдників, зазвичай, записують у чорні списки. Помста буде витонченою і жорстокою, і ви навряд чи зможете довести, що це Діва постаралася.

Нічого особистого там не буде, але помсту, як і будь-що інше, Діви люблять робити максимально якісно.

ТЕРЕЗИ

Терези не мстять. Вони просто майже не вміють це робити. Зате ображаються, як діти, і люблять поскандалити. А ще можуть довго діяти кривдникові на нерви, всім своїм виглядом показуючи, яка він – нехороша людина. Плітки – найстрашніший різновид помсти Терезів.

До них треба прийти і сказати «Вибач». І вас відразу ж пробачать, тому що вони терпіти не можуть бути з кимось посвареними. Від цього у Терезів внутрішній світ втрачає гармонію.

СКОРПІОНИ

Скорпіони дуже злопам’ятні. Вас не тільки не пробачать, вони будуть мститися так азартно і пристрасно, що краще б ви не народжувалися. Образити їх досить легко, як і всі знаки Води, вони відрізняються великою сприйнятливістю.

До речі, Скорпіони можуть спробувати влаштувати кривдникові фізичну розправу. Вони можуть пробачити тільки найближчу для себе людину. Але ось Скорпіону пробачають всі.

СТРІЛЬЦІ

Образити їх складно, вони не мають злих намірів. Вони, навпаки, миролюбні, але завжди діють з розмахом, притаманним знакам Вогню. І якщо на вас образилися, то чекайте скандалу. Та такого, що краще б ви Скорпіона довели, той би вас просто милосердно спробував вбити.

Вони так знущатимуться над вами морально, що ви самі захочете піти й повіситися. Але можна заслужити прощення. Просто зробіть те, що від вас очікують Стрільці. Або прикиньтеся шлангом, убогих вони пошкодують.

КОЗОРОГИ

Швидше за все, неприязнь виникне через розкритиковану роботу Козорога або навіть через те, що ви примудрилися перешкодити його справам. Будь-які перешкоди Козоріг буде усувати діловито і ґрунтовно.

Але якщо ви просто образили Козорога критикою, то спробуйте мотивовано пояснити йому, що критикували його виключно з благими намірами. Вони оцінять вашу турботу і пробачать. Рано чи пізно.

ВОДОЛІЇ

Ображений Водолій вас просто кине, навіть скандалити сильно не буде. Він відразу визнає, що ви – повна нікчема, засумнівається в ваших розумових здібностях, оцінить ситуацію заново з урахуванням чинників – і піде.

Туди, де є люди, здатні зрозуміти його геніальні ідеї. Знайдіть Водолія і попросіть вибачення, ідеї у цих людей можуть бути дивними, але, найчастіше, дієвими й вигідними.

РИБИ

Ви образили Риб? Подивіться на них. Бачите, як вони, бідні страждають, а все через вас? Вам все ще не соромно? То ви справжній монстр, чоловіче! Риб легко образити, але вони такі добрі, що, скоріше, вас пробачать.

Але скривджені Риби можуть помститися жахливими плітками з приголомшливо-руйнівною силою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень