На чому «спотикаються» різні знаки Зодіаку?

Як за місяцем народження дізнатися про свої слабкі сторони

Виявляється, кожен місяць року має власний «посил», який несе не лише позитивний характер, а й можливі небезпеки  Астрологи визначили, як місяць народження впливає на ситуації, яких варто остерігатися тій чи іншій людині.

Січень

Люди, які народилися в січні, ризикують жити занадто сірим та нудним життям. Якщо вони самі не будуть прагнути змінювати події, то ризикують «запліснявіти» і нічого не добитися у житті.

Отже, народжені в січні, остерігайтесь буденності.

Лютий

Люди, народжені в лютому, схильні покладати занадто великі надії на все і всіх. Окрім себе, саме собою. Коли щось не виходить, вони поспішають звинуватити у цьому «недобру долю».

Просто створюйте самі своє життя і не покладайтеся на випадок

Березень

Ті, хто народився у березні, з більшою імовірністю зберігають старі звички, через що ризикують перестати розвиватися. Березневим людям варто безперестанку поповнювати скарбничку знань і завжди прагнути більшого.

Квітень

Люди, народжені у квітні, часто пробують щось просто заради досвіду. Втім, було б непогано уникати деяких завідомо недобрих вчинків, адже шанси нажити собі неприємностей у такому разі збільшуються в рази

Травень

Травневі знаки Близнюки і Тельці приховують величезну внутрішню силу, якою багато людей намагаються скористатися. Ось чому для них добре розставляти власні пріоритети і думати насамперед про себе!

Червень

Народжені у червні більше за інших проявляють пасивно-агресивну поведінку, проте у більшості випадків це стає копіюванням когось із близьких чи важливих для них людей.

Отже, народжені в червні, постарайтеся позбутися негативного впливу оточення – заразом і життя вдасться налагодити

Липень

Інстинкт та інтуїція – одні з найпотужніших знарядь липневих людей, і їм варто серйозно поставитися до цього. Будь то життєве рішення або просто шлях, яким вони зібралися повертатися додому пізно ввечері.

Більше довіряйте власним відчуттям і все буде добре

Серпень

Народжені в серпні занадто часто нехтують собою, адже всю увагу направляють на своїх близьких. Маленькі повсякденні приємності, такі як гарячий душ, смачна їжа чи цікава книжка – це ті речі, які допоможуть їм розслабитися і почати добиватися більшого – насамперед для себе!

Вересень

Прокрастинація – прикрий недолік людей вересня, але, на щастя, є спосіб з цим впоратися! Було б добре перестати думати про те, що і як зробити, а просто взятися за це прямо зараз – розуміння прийде саме собою

Жовтень

Ті, хто народився у жовтні, досить поверхневі і завжди виберуть швидке рішення та найлегший шлях. Шукаючи найбільш зручний спосіб виконати навіть найпростіше завдання, вони ризикують так і не досягти успіху…

У цьому випадку, на відміну від вересневих людей, людям, народженим у жовтні, краще зайвий раз подумати над справою, за яку вони беруться.

Листопад

Ті, хто народився у листопаді, повторяють ту саму помилку раз за разом. Єдиний спосіб почати оминати граблі – аналізувати те, що відбувається навколо, і робити з цього висновки. Можна навіть записати

Грудень

Люди, народжені в грудні, схильні захоплюватися рутиною і не приймати самостійних рішень. Якщо вони дадуть собі час подумати про те, чого дійсно хочуть – куди вони хочуть піти, ким працювати, з ким спілкуватися і чим взагалі займатися по життю – успіх гарантований!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень