«Грошовита» новина – Скорпіонам, ревнощі – Рибам: гороскоп на 5 листопада

А від Дів може відвернутися удача

ОВНИ

Цього дня можливе важливе знайомство чи несподіваний збіг обставин, що принесе прибуток.

ТЕЛЬЦІ

Тільки від вашої поведінки залежатимуть успіхи у відносинах із протилежною статтю та емоційне життя в цілому. На роботі не гайте часу на розгойдування, не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні завдання. 

БЛИЗНЯТА

День сприятливий для налагодження ділових контактів і вирішення побутових проблем. Не виключена зустріч з давньою симпатією та відновлення цих стосунків.

РАКИ

Зараз усе сприятиме прояву ваших талантів і здібностей. Сміливість та рішучість у вчинках дадуть вагомі результати.

ЛЕВИ

День несе позитивні тенденції та пройде спокійно: емоції не вийдуть за межі, а працездатність буде високою. Не виключено, що для досягнення мети доведеться використовувати всю свою харизму.

ДІВИ

Зорі не рекомендують активної діяльності у професійній сфері, бо фортуна може відвернутися будь-якої миті. У відносинах з колегами уникайте різких суджень або неприємних висловлювань, про які вам потім доведеться шкодувати.

ТЕРЕЗИ

Час розібратися з особистим життям. Невідповідність між власним сексуальним потягом та почуттями шанувальників може викликати певні ускладнення. 

СКОРПІОНИ

Ймовірна новина, яка позитивно позначитися на матеріальному становищі, стане поштовхом до фінансового злету. Не рекомендується звалювати на себе надто багато роботи та хапатися за кілька справ одразу.

СТРІЛЬЦІ

Перша половина дня є сприятливою для вирішення важливих питань, прийняття відповідальних рішень. Великі комерційні угоди принесуть прибуток. У другій половині дня з причин, що не залежать від вас, ситуація може несподівано змінитися. 

КОЗОРОГИ

Емоційна гнучкість і доброзичливість допоможуть закласти основи фінансового підйому або майбутнього успіху в кар'єрі.

ВОДОЛІЇ

Рішучість та вміння знайти нестандартні шляхи вирішення проблем дуже виручать вас цього дня. Навіть найризикованіші справи закінчаться вдало. Довіртеся своїй інтуїції й не слухайте чужих порад.

РИБИ

Плани та наміри тримайте у таємниці, інакше підступи недоброзичливців чи заздрість колег можуть перешкодити справі. В особистому житті можливі необґрунтовані ревнощі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень