Головні слабаки Зодіаку: чоловіки, не прилаштовані до життя

Вони шукають турботливу господиню, яка вирішить за них усі питання

ФОТО з мережі

ДІВА

Кажуть, що це слабохарактерні чоловіки. Неуважні буркотуни, обожнюють над кимось кепкувати, а ще більше причепитися з критикою.

Дух авантюризму їм не властивий й взагалі чоловіки Діви важко зважуються на серйозні рішення. Навіть якщо це вікенд за містом, Дівам треба час, щоб усе обміркувати, зважити й шукати причин нічого не робити.

ТЕРЕЗИ

Справжні ревнивці, які при цьому люблять скиглити й психувати. Це рідкість для чоловіків, але Терези полюбляють шопінг, особливо якщо йдеться про покупки для них.

Вони ніжні та романтичні, втім через невпевненість у власних силах, влаштовують сцени своїм половинкам. По-справжньому успішних чоловіків серед Терезів небагато, бо вони не можуть наважитися приймати рішення.

ТЕЛЕЦЬ

Переймаються переважно тільки тим, що їх цікавить. Власне й живуть, керуючись тільки власними бажаннями. Вони не звикли собі в чомусь відмовляти, навіть попри фінансовий стан.

Тельці підуть у бар, куплять нову гітару, навіть якщо вся сім'я живе у кредит. А от на близьких вони можуть економити, і навряд розщедряться на хороший подарунок. Але якщо зроблять таки, то нагадуватимуть вам про це роками.

РИБИ

Вважають себе розумнішими від інших і видаються доволі брутальними особами. Риби не сприймають критики й зауважень, а коли уже по шию у багнюці – то спішать до першого ліпшого за порадами.

Риби не можуть похвалитися міцним здоров’ям, а тому постійно намагаються уникати важкої роботи. Глибоко в душі їм це навіть подобається, бо можна нічого не роботи та бути певним, що близькі про тебе подбають.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень