Четвірка лідерів: найбільш залежні від соцмереж знаки Зодіаку

Хто вони

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Багато людей надають перевагу  життю онлайн. Вони проводять якомога більше часу за комп'ютером або зі смартфоном в руках, адже не можуть жити без соціальних мереж.

Хто вони, найбільш залежні від соцмереж знаки Зодіаку?

Близнята (22 травня – 21 червня)

Вони люблять спілкування, ділитися своїми думками та бути в курсі останніх подій. Все це дозволяють робити соціальні мережі. Під час роботи Близнята потребують перепочинку, а тому керівники чи не найбільше ганять цих людей за те, що в розпал робочого дня вони «зникають» в соцмережах.

Леви (23 липня – 21 серпня)

Леви полюбляють увагу, що й можна отримати у соцмережах.  Вони прискіпливо обробляють кожну фотографію, підбирають до неї найкращий підпис, а потім підраховують кількість вподобайок і можуть сильно засмутитися, якщо їх очікування не виправдовуються.

Овни (21 березня – 20 квітня)

Вони постійно потребують нових емоцій і соцмережі їм потрібні для того, щоб в будь-який момент можна було знайти спільників в пошуку пригод. Їм також потрібні любовні авантюри, тому в Овни часто запускають Instagram або Tinder.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Представники цього знака мають потребу в самовираженні та вміло роблять це з допомогою соцмереж. Їм завжди потрібна «їжа» для розуму, тому в кожній соцмережі у них є безліч підписок та цікавих людей. Нотатки Водоліїв в «Твіттері» завжди точні та дотепні, а ще вони люблять розповідати оточенню про свої незвичайні захоплення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень