Осінь 2021 щедро обдарує ці знаки Зодіаку: знайдіть себе в «білому» списку!

Приготуйтеся до дарів долі!

Осінь 2021 подарує неймовірну удачу і везіння чотирьом знакам Зодіаку. Перевірте список і, якщо вам пощастило, хапайтеся за цей шанс, адже іншого такого може і не бути! Про це пише SlovoFraza.

Телець

Астрологи впевнені, що цієї осені Телець отримає шанс зустріти справжнє кохання. Зірки будуть Вам благоволити в амурних починаннях. Розслабтеся і довіртеся партнеру, а романтична подорож тільки зміцнить ваш любовний союз.

Діва

Представникам цього знака Зодіаку найбільше пощастить у фінансах нинішньої осені. Вас чекає підвищення зарплати, а може ви й зовсім зміните роботу, отримавши вигідну пропозицію. При цьому астрологи радять вам не забувати й про друзів. Адже щастя не тільки в грошах!

Стрілець

Зірки кажуть, що вже цієї осені ви зможете отримати все, чого так довго хотіли, про що мріяли й марили безсонними ночами. Більш того, вас чекає успіх в будь-якій сфері вашої життєдіяльність — робота, друзі, особисте життя, сім'я. Приготуйтеся до дарів долі!

Риби

Цієї осені ви зможете зав'язати нові знайомства, які в майбутньому зіграють вам на руку. Також вам варто згадати про родичів, з якими ви довго не спілкувалися або перебували у сварці. Прийшов час миритися, адже без підтримки рідних вам успіху не досягти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень