Їм точно пощастить: на ці знаки Зодіаку в жовтні чекає удача в коханні

Їх усього чотири

Гороскоп на жовтень говорить про те, що другий місяць осені принесе удачу в багатьох сферах життя. Складні та заплутані ситуації знайдуть своє рішення і багато завдань у другій половині місяця вирішаться з легкістю.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким пощастить в романтичній сфері.

ОВНИ

Для цього знака після 11 жовтня настане дуже романтичний час. Стосунки  з коханою людиною складатимуться вдало, налагодиться також спілкування з друзями та родичами. Нестачі в спілкуванні Овни відчувати не будуть і головне – після невеликої паузи не сильно занурюватися в усамітнення.

ТЕЛЬЦІ

Планети допоможуть їм стати кращою версією себе і нагородять харизмою та чарівністю. Успіхи в спілкуванні з протилежною статтю багато в чому залежатимуть від настрою, який можуть зіпсувати пліткарі й заздрісники. Однак Сатурн допоможе подолати всі негаразди та знайти гармонію з коханою людиною.

ТЕРЕЗИ

Найближчими днями Терезам вдасться взяти контроль над своїм життям, а особливо – у сфері любові. У сімейних представників цього знака можуть бути невеликі проблеми, але рішення прийде швидко і легко. А ось самотні Терези можуть сміливо починати нові серйозні стосунки.

СКОРПІОНИ

Астрологи пророкують Скорпіонам зустріч із важливою людиною у своєму житті. Варто пам'ятати, що жодні зустрічі не бувають випадковими. Постарайтеся не впасти в хворобливу прихильність до нової людини, оскільки вона може штовхнути на необдумані вчинки заради щастя. Тримайте почуття під контролем.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень