Вирішення матеріальних проблем – Тельцям, тимчасове захоплення – Рибам: гороскоп на 13 жовтня

А ще цей день змінить життя Скорпіонів

ОВНИ

Цього дня може виникнути необхідність непередбачених фінансових витрат або стосунки з коханими зайдуть у безвихідь. 

ТЕЛЬЦІ

Прекрасний день для кар’єри та вирішення матеріальних проблем – чекайте грошових надходжень. Застосовуйте практичний підхід до будь-якої справи, не забувайте про розрахунок і завбачливість, і ваша праця принесе хороші плоди.

БЛИЗНЯТА

Ймовірно, вам вдасться зав'язати кілька нових ділових знайомств. Уміння зіграти будь-яку роль і залучити потрібних людей до виконання своїх завдань, забезпечить визнання та успіх. 

РАКИ

Вам потрібно вгамувати свої честолюбні устремління і активність у сфері професійної діяльності. Зараз надмірно посилиться зарозумілість, з'явиться ексцентричність, під впливом якої ви можете зробити необачний вчинок або прийняти неправильне рішення. 

ЛЕВИ

Вас чекає важкий день, пов'язаний з активною боротьбою та відстоюванням своїх принципів. У сімейних відносинах можливі проблеми, але ваша розсудливість допоможе уникнути серйозних неприємностей.

ДІВИ

На роботі вас чекає багато нових справ, з якими впоратися можете лише ви. Ваша активність буде відзначена керівництвом або партнерами по бізнесу. 

ТЕРЕЗИ

Зорі радять не діяти надто активно й не виявляти впертість у непринципових питаннях. Можливі домашні клопоти або легке нездужання.

СКОРПІОНИ

Цей день змінить ваше життя. Але пильнуйте й не слухайте порад, оскільки таємний недруг, як і раніше, намагається вам нашкодити. 

СТРІЛЬЦІ

Зараз доведеться приймати важливі рішення в особистому житті. Не виключено, що ви розірвете стосунки, але якщо будете більше слухати партнера, то відновите гармонію.

КОЗОРОГИ

Дипломатичність і вміння визнавати помилки допоможуть створити сприятливі умови для зміцнення сімейного комфорту або покращення добробуту. 

ВОДОЛІЇ

Стримуйтеся, щоб протистояння спокусам. Заплановані зустрічі краще перенести на інший день. Робота потребуватиме значних зусиль, нестандартних ідей та неординарних рішень.  

РИБИ

Цього дня вам вдасться перемогти у собі сором'язливість і надмірну чутливість, а тому є шанс добитися бажаного. Можливе знайомство, однак це захоплення не буде тривалим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень