Гороскоп здоров’я від Шамана: Кому зі знаків Зодіаку треба до лікаря

Декому допоможе містика?

Шаманка Кажетта Ахметжанова

Астрологи запевняють, скласти докладний й точний прогноз для кожного знаку Зодіаку, особливо що стосується здоров’я, навряд чи можливо. Але прорахувати вплив всесвіту і настрою небесних тіл стосовно кожної людини – цілком реально.

Зокрема експерти впевнені, що можуть визначити, представникам яких знаків Зодіаку цієї осені варто приділити більше уваги власному здоров’ю.

Для ОВНІВ цієї осені духовне буде визначати фізичне. Шаманка Кажетта Ахметжанова впевнена, що представники цього знаку матимуть великий запит до віри й духовності, від реалізації якого буде залежати їхнє самопочуття.

ТЕЛЬЦЯМ експерт рекомендує позбутися токсичних звичок, як от переїдання чи порушення режиму сну.

Навіть це дасть змогу почуватися краще, і потягне за собою успіхи в роботі й інших починаннях.

БЛИЗНЯТАМ зірки рекомендують взятися за лікування тих хвороб, які лікарі діагностували раніше, але до лікування яких руки так і не дійшли.

Якщо ж здоров'я в порядку, тоді краще зосередитися на профілактиці.

Рекомендації стандартні – повноцінний сон, прогулянки на свіжому повітрі та збалансоване харчування.

У РАКІВ цієї осені зі здоров’ям все повинно бути у порядку, впевнені зірки. Хіба що не вдасться уникнути внутрішнього напруження через великий обсяг роботи. Тож в середині жовтня треба перепочити бодай кілька днів.

Раки можуть відчути поклик до відмови від поганих звичок, й цей момент треба використати, щоб стати на стежку здорового способу життя. 

Схожий прогноз на осінь й для ЛЕВІВ.

Нових проблем зі здоров’ям не виникатиме, а дрібні й старі недуги не будуть сильно хвилювати.

Але про відпочинок не слід забувати й ЛЕВАМ.

ДІВИ восени будуть дуже чуттєвими, і навіть захочуть усамітнення. Зірки наполегливо радять поїхати на прогулянку до лісу.

Тиша й свіже повітря додадуть сил і повернуть відчуття гармонії з собою.

ТЕРЕЗАМ експерти радять більше спілкуватися з людьми, налаштувати себе на позитив, не боятися відстоювати власну думку у суперечках.

Та й загалом не стримувати емоцій, щоб на душі було легко.

От хто точно відчуватиме небезпеку старих переживань, то це СКОРПІОНИ. Зірки радять звернутися до психотерапевта. Такий спеціаліст допоможе дістати з підсвідомості старі образи й нарешті позбутися їх.

СКОРПІОНИ й самі здивуються, наскільки легшим стане життя, і чому ж вони раніше цього не зробили.

СТРІЛЬЦІВ чекає приплив енергії, бадьорість, оптимізм. Але при цьому не варто переоцінити власні можливості. Зірки радять завжди знаходити час для відпочинку, навіть якщо здається, що ще повно сили.

Астрологи радять остерігатися потенційно небезпечних ситуацій і навіть продуктів. Восени зростає ризик харчових отруєнь.

Для КОЗОРОГІВ небезпека підкрадається від токсичних людей, які діставатимуть їх з новими силами. Від таких людей слід відгородитися, як і в цілому від стресу, турбот й залежностей.

Зірки радять КОЗОРОГАМ прагнути ментального релаксу, а зекономлену енергію скерувати у спорт. Можливо навіть якийсь новий вид спорту.

ВОДОЛІЯМ зірки радять пройти плановий медичний огляд. На рахунок появи якихось нових негараздів зі здоров’ям у зірок прогнозів немає.

Але для багатьох ВОДОЛІЇВ настає переломний момент у житті, тож тепер особливо важливо, щоб здоров'я не підвело й не завадило реалізувати заплановане.

РИБАМ слід уважними бути до свого організму, особливо якщо вже є хронічні захворювання. Загрожує представникам цього знаку й ризик фізичного й емоціонального виснаження через високу завантаженість на роботі.

Астрологи радять пити більше чистої води, приймати ванни й навіть ходити до басейну.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень