Занадто спокусливі пропозиції – Терезам, абсолютне везіння – Козорогам: гороскоп на 5 жовтня

А Скорпіонам треба менше боятися

ОВНИ

Будьте добрішими та поблажливішими до інших. Не забувайте про шляхетність. Для відновлення енергетичного і душевного балансу більше часу проводьте наодинці.

ТЕЛЬЦІ

Прислухайтеся до пропозицій колег і направте свою активність на роботу. Про особисте життя теж не забувайте, оскільки зараз воно має вийти на новий рівень.

БЛИЗНЯТА

Ви матимете надзвичайну швидкість реакції. Щоправда, і в судженнях ви будете квапитися, а тому можете зробити помилку. Не порушуйте загальноприйняті норми, щоб не викликати негативну реакцію оточуючих.

РАКИ

Ви можете опинитися перед складним кар’єрним вибором. Щоб не помилитися, візьміть час на роздуми, а також скористайтеся своїми зв'язками і новими знайомствами. 

ЛЕВИ

Направте свою ділову енергію на те, що добре знаєте й за що не боїтеся взяти відповідальність. Будьте прикладом для наслідування, але не тисніть на оточуючих, бо це може викликати невдоволення ваших покровителів. 

ДІВИ

Намагайтеся не висловлювати справжніх почуттів. Це допоможе вам розібратися в мотивах і намірах оточуючих. Цього дня загостриться інтуїція та комерційне чуття. 

ТЕРЕЗИ

Попри те, що всі справи будуть вдаватися, вам потрібно утримуватися від занадто спокусливих пропозицій. Те, що на перший погляд здасться перспективним, може виявитися ілюзією.

СКОРПІОНИ

Цей день принесе удачу сміливим. Не бійтеся приймати рішення, будьте активні, сміливо беріться за нові справи. 

СТРІЛЬЦІ

Ви будете сповнені сил та енергії, тому зможете зробити багато справ і наблизитися до заповітної мети. Хороший день для перегляду особистих стосунків.

КОЗОРОГИ

Цей день позначиться везінням у всіх сферах життя. Він дуже вдалий для романтичних побачень. Саме зараз можна знайти серйозного та впливового покровителя, який дасть розвиток вашій справі.

ВОДОЛІЇ

Ви зможете легко побачити суть проблеми та знайти рішення важливого питання. Прислухайтеся до порад, обмінюйтеся інформацією. Можлива несподівана новина, яка вплине на особисті стосунки.

РИБИ

Не втручайтеся в чужі справи, щоб вони не стали вашими. Ваша зайва активність може стати причиною сварок. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень