Вигідні знайомства – Левам, премія – Терезам: гороскоп на 12 жовтня

А Козорогів можуть чекати неприємні зміни

ОВНИ

Існує велика ймовірність конфліктних ситуацій з керівництвом. Будьте обачними, адже недруги спробують вам нашкодити. Не втручайтеся у чужі розмови, а тим більше в суперечки.

ТЕЛЬЦІ

Зараз прекрасний час для відновлення і зміцнення старих зв'язків. Можливо, несподівана приємна звістка змусить вас змінити плани. 

БЛИЗНЯТА

Зірки обіцяють успіх у пошуку додаткових джерел доходу або перехід до нових видів діяльності. Емоційні переживання або монотонність життя може змусити шукати нові знайомства або враження, що в майбутньому створить безліч проблем.

РАКИ

Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, адже цього дня загостриться інтуїція. А ще не беріть на себе зобов'язань, які ви не зможете виконати. 

ЛЕВИ

Хороший день для ведення ділових переговорів, підписання договорів і контрактів. Нові знайомства дуже допоможуть у роботі.

ДІВИ

Розважливий погляд на свої можливості, дипломатичний талант і темпераментність допоможуть досягти успіху у всіх сферах життя.

ТЕРЕЗИ

Здатність цілком віддаватися роботі буде оцінена керівництвом – чекайте премію. Можливе перспективне знайомство з представником протилежної статі.

СКОРПІОНИ

Будьте обережними у спілкуванні з родичами і близькими друзями, бо ймовірний конфлікт. Уміння прощати образи та емоційна гнучкість збережуть енергію для нових звершень. 

СТРІЛЬЦІ

День готує несподівані повороти долі, тому зберігайте спокій і контролюйте ситуацію, яка може призвести до принципового протистояння з партнерами або друзями. 

КОЗОРОГИ

Вдалий час для ділових операцій, хоча значних прибутків чекати не потрібно. На роботі можуть відбутися несприятливі зміни, тому негайно візьміться за вирішення відкладених справ.

ВОДОЛІЇ

Якась ситуація може призвести до погіршення відносин з колегами. Не виключено, що ваша м'якість і меланхолія спровокують керівника звалити на вас додаткові обов'язки. 

РИБИ

Сприятливий день для початку нової справи або встановлення нових відносин з партнерами. Нестандартний підхід до звичних обов'язків, порядність і відповідальність стануть запорукою майбутніх успіхів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень