Астролог Глоба назвав головних щасливчиків листопада. Їх усього 4

Кінець осені принесе їм зміни

Знаменитий астролог Павло Глоба розповів про знаки Зодіаку, яким наступного місяця усміхнеться удача і везіння. Астролог також дав пораду щасливчикам, як домогтися максимального результату в листопаді.

ОВНИ

Представників цього знаку Зодіаку у листопаді чекає успіх у всьому, за що б вони не взялися – у коханні, фінансах та в кар'єрі. При цьому настрій можуть зіпсувати проблеми зі здоров'ям, тому астролог радить поберегтися.

ЛЕВИ

Ви станете справжніми улюбленцями долі у листопаді, адже удача супроводжуватиме вас у будь-яких починаннях. Але Глоба попереджає: знайте межу, уникайте сумнівних фінансових операцій, а також азартних ігор.

ДІВИ

В останній місяць осені Діви відчують приплив потужної романтичної енергії. Звичайно ж це сприятливо вплине на особисте життя. Самотні Діви зможуть знайти свого обранця, а якщо ви в стосунках – вони тільки зміцняться.

КОЗОРОГИ

Ви зможете домогтися значних успіхів у кар'єрі, в бізнесі і в будь-яких починаннях в діловій сфері. А ось в особистому житті повний штиль – жодних серйозних змін чекати не слід.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень