Тi ж гостi в ту ж хату – Скорпіонам, шалений ентузіазм – Левам: гороскоп на 26 жовтня

А Ракам готують сюрпризи

ОВНИ

Ваша енергія позитивно відіб'ється на результатах роботи і дозволить домогтися успіхів у багатьох починаннях. Можлива новина, яка призведе до невеликих, але перспективних змін в особистому житті.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає сприятливий. Ви зможете подолати всі випробування і перешкоди на шляху до мети. Але уникайте фізичних і нервових перевантажень.

БЛИЗНЯТА

У вашому житті намічається новий виток розвитку, але для цього треба добре попрацювати вже зараз. Не виключено, що вас невдовзі чекає зміна суспільного або службового становища. 

РАКИ

Можливий невеликий прибуток. Чекайте також приємних сюрпризів і подарунків. Зараз хороший час для рішучих кроків в особистому житті. 

ЛЕВИ

День покаяння та прощення. Ви відчуєте приплив сил і з ентузіазмом візьметеся за все відразу. А зорі зараз настільки прихильні до вас, що будь-які справи вдаватимуться з першого разу. 

ДІВИ

Вдалий день для кар'єри, встановлення ділових відносин з впливовими людьми. Ваша активність на роботі неодмінно принесе результати. Якщо добре продумає свої дії, то невдовзі вас чекає успіх.

ТЕРЕЗИ

Ймовірне знайомство, яке може докорінно змінити ваш спосіб життя. Також цього дня вам доведеться ухвалювати серйозні рішення. 

СКОРПІОНИ

Не виключений початок нового роману або відновлення старих стосунків. Що б не підказувало серце, обов’язково залучайте голову.

СТРІЛЬЦІ

Ваше особисте життя відіб'ється на професійній діяльності, що спричинить певні зміни у ваших відносинах з партнером.

КОЗОРОГИ

Перед вами відкриються можливості для кар'єрного росту. Прекрасний день для любові і романтичних пригод.

ВОДОЛІЇ

Не виключено, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище. Разом з тим, через впертість або зайву наполегливість можливі непорозуміння з колегами або конфлікти з керівництвом.

РИБИ

Зорі гарантують успіх тільки тим Рибам, чиї рішення або вчинки будуть засновані на щирості. Також не впустіть шанс заявити про себе та продемонструвати свої найкращі якості в роботі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень