Меркурій відступає: три знаки Зодіаку почнуть нове життя (ГОРОСКОП)

Ретроградність Меркурію завершилася 18 жовтня. Тож є знаки Зодіаку, які можуть розслабитися й почати новий етап

І хоча ретроградність Меркурію завершилася, його дію на собі ще впродовж минулого тижня особливо могли відчувати Діви та Близнята. А от інші уже можуть розслабитися, особливо пощастить цим трьом знакам.

Значно покращаться фінансові справи Тельців. Якщо вони відчували брак коштів, то тепер гроші буквально самі прийдуть до них у руки. Причому є вірогідність виграшу у лотерею або й суттєва премія від керівництва. Події й в інших сферах життя підуть угору, і удача знову буде на їх боці.

Близнята теж нарешті зійдуть з темної смуги. Вони багато працювали й майже не мали відпочинку у жовтні. Тепер можна насолодитися життям й перепочити. Нагорода теж не змучить себе чекати. Причому доволі відчутна. Крім того, зірки пророкують Близнятам нові джерела доходів, які в майбутньому дуже їх потішать. 

Життя Скорпіонів може круто змінитися буквально в останні дні жовтня. Дехто може змінити свій соціальний статус – одружитися або стати батьками. І якщо настільки значні зміни з вами й не відбудуться, ви можете бути певні – ситуація що в особистому житті що на роботі піде в гору. Зірки пророкують появу впливового покровителя і просування кар’єрною драбиною.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень