Подарунок – Левам, любов і прощення – Дівам: гороскоп на 18 жовтня

А у Стрільців з’явиться покровитель

ОВНИ

Можливі непорозуміння з близькими та зауваження з боку керівництва. Але можете розраховувати на те, що ваша інтуїція допоможе обійти гострі кути.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день, коли ви зможете залучити до справи активних партнерів або відшукати нових союзників. Ймовірне нове романтичне захоплення, однак честолюбство або скромність не дозволять виявити глибину почуттів або серйозність намірів. 

БЛИЗНЯТА

День підходить для операцій з нерухомістю. Не виключено, що більшу частину часу доведеться присвятити коханим і сім'ї.

РАКИ

Ймовірна хороша звістка або подарунок. Зорі радять звернути увагу на здоров'я – можливо, ви відчуєте легке нездужання. 

ЛЕВИ

Зорі віщують вам зустрічі та цікаві знайомства. З'явиться прагнення висловити свій внутрішній світ. Саме зараз може трапитися подія, яка серйозно вплине на ваші справи або довгострокові плани.

ДІВИ

Вас чекає день любові та прощення. Вірогідні несподівані труднощі на роботі, але не поспішайте засмучуватися –  задумане можна здійснити, використовуючи іншу тактику.

ТЕРЕЗИ

Вам пощастить вирішити деякі проблеми в особистому житті. Хороший день для завершення ремонту або благоустрою житла.

СКОРПІОНИ

Цей день буде суперечливим. Ви можете отримати несподівану пропозицію. Поспішність або сконцентрованість на особистих інтересах може перешкодити реалізації задумів. 

СТРІЛЬЦІ

Не виключена поява у вашому оточенні впливових людей, які сприятимуть у вашій роботі. Особливого успіху ви досягнете у справах, що вимагають індивідуального підходу і зосередженості.

КОЗОРОГИ

Зараз не варто будувати великих планів і починати нові справи. Ділові зустрічі не дадуть бажаних результатів. Остерігайтеся підступів недоброзичливців. 

ВОДОЛІЇ

Тонка дипломатія і рідкісна здатність до аналізу ситуації повинні стати цього дня вашим помічником у всіх контактах. У вас буде завидна працездатність - встигнете зробити на диво багато.

РИБИ

Перш ніж діяти, ретельно вивчіть ситуацію і, прорахувавши всі можливі варіанти, виберіть найкращий. Не беріть в борг – спробуйте вирішити фінансові проблеми самотужки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень