Інтриги на роботі – Близнятам, нестабільність – Стрільцям: гороскоп на 22 жовтня

А Водоліям потрібно обмежити коло спілкування

ОВНИ

Ви зрозумієте, що не варто надавати великого значення деяким словам партнера, тим більше, що його жарти інколи занадто вже оригінальні. Спробуйте дивитися на це простіше.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ваші кохані дуже приємно вас здивують. Однак не поспішайте все зводити лише до любовних справ, адже зараз потрібно вирішувати ще й професійні питання.

БЛИЗНЯТА

На роботі все буде складатися непросто – вас чекають суцільні інтриги, з'ясування відносин і перехід на особистості. Головне, тримайтеся осторонь, адже все це може завершитися грандіозним скандалом.

РАКИ

Цей день пов'язаний з обманом і наклепами. Найближчим часом події будуть розвиватися не зовсім так, як ви хотіли, але, на жаль, вплинути на це вам не вдасться. 

ЛЕВИ

Можлива часта зміна настрою. Постарайтеся стриматися й опанувати себе, щоб не нажити собі ворогів на порожньому місці.

ДІВИ

Відстоюйте свою позицію та будьте максимально рішучими. Намагайтеся не показувати свої слабкі місця і не давайте себе ображати.

ТЕРЕЗИ

Можливі проблеми в особистому житті або несприятливі для вас кадрові перестановки. Не виключений конфлікт з керівництвом. 

СКОРПІОНИ

Вам може здатися, що все і всі цього дня будуть проти вас. Не робіть з усього трагедію – найімовірніше, у всьому винна ваша недовірливість. 

СТРІЛЬЦІ

Нестабільність в особистому житті стане причиною неврівноваженості та дратівливості. А це може негативно вплинути на роботу та відносини з керівництвом. Будьте обережні!

КОЗОРОГИ

Зараз вам краще не висувати пропозицій та не втручатися у конфлікти, оскільки наслідки можуть бути дуже серйозними. 

ВОДОЛІЇ

Не ігноруйте інтуїцію та не зраджуйте своїм морально-етичним принципам. Намагайтеся обмежити коло спілкування, адже цього дня ви будете дратівливими. А взаємини псувати не варто.

РИБИ

Несприятливе розташування планет заважатиме реалізації задумів. Також важко буде досягти взаєморозуміння навіть з близькими людьми. Сварки з коханими та взаємні звинувачення можуть призвести до розірвання стосунків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень