Безбідна старість: чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють до пенсії

Це не про удачу, а про наполегливість і завзятість

КОЗОРОГИ

Це справжні консерватори зодіакального кола, їх вирізняє суворість поглядів і правил. Козороги в принципі економні люди. Працьовиті, роблять усе заради власного добробуту. Проте своїми фінансовими успіхами не вихваляються.

Вони звикли тримати гроші у банку, щоб забезпечити собі й своїй сім'ї прекрасне майбутнє. І під старість у тій «чарівній коробочці» може накопичитися суттєва сума.

ТЕЛЬЦІ 

Тельці притягують багатство. Це теж доволі працьовитий знак, який все життя намагається заробити більше.

Покупки Тельців завжди практичні, вони вміють відкладати гроші та грамотно інвестувати, навіть якщо це невеликі суми. Тому їх неможливо розорити, а за свою наполегливість у старості їх чекають безбідні роки.

РАКИ

Страх старості змушує цих людей дбати про свою старість наперед. Якщо ви знаєте людину, яка завжди має гроші на «чорний день», скоріше за все це Рак. Свої статки вони збирають з дріб’язку, будуть пнутися зі шкіри, але щомісяця відкладатимуть на потім бодай маленьку суму.

Кажуть, що Раків не лякають навіть нечесні гроші. От у старості за свої потуги вони й отримають винагороду. Єдина проблема Раків, що навіть у такому зрілому віці вони можуть не навчитися витрачати гроші з задоволенням.

ОВНИ

Астрологи вважають Овнів тим знаком Зодіаку, який любить витрачати гроші. Але чимало Овнів при цьому вміють їх і примножувати, приймаючи доволі сміливі й навіть ризиковані рішення.

Мало хто здатен змагатися з Овнами у вмінні правильно вкладати гроші, купувати акції, а потім вчасно їх позбуватися. Після низки злетів і падінь Овни на старості залишаються все одно з солідним плюсом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень