«Заначка» – Терезам, переоцінка цінностей – Дівам: гороскоп на 29 жовтня

А Козороги мають уникати ризику

ОВНИ

У вас буде чимало шансів відзначитися. Щоправда, премії, нагороди та інші лаври зараз малоймовірні, зате ви будете на підйомі, зумієте створити щось справді достойне.

ТЕЛЬЦІ

Зараз дуже сприятливий для вас період. Ви з легкістю зможете привернути увагу до своєї персони та завоювати симпатію. Також це гарний час для того, щоб зміцнити особисті стосунки.

БЛИЗНЯТА

Все цього дня залежатиме від того, наскільки вам комфортно там, де ви перебуваєте. Намагайтеся встановити більш тісний контакт із колегами, адже незабаром вам знадобиться їхня підтримка.

РАКИ

Ви будете занадто чутливими, не виключено, що вам потрібна буде психологічна допомога. Головне - не шукати її в алкоголі.

ЛЕВИ

У вас буде можливість без особливих зусиль досягти непоганих результатів. Розташування планет може запропонувати несподіваний, але дуже дієвий спосіб досягнення мети. 

ДІВИ

День символізує оновлення та переоцінку цінностей. З’явиться новий підхід до життя, нові ідеали. Не поспішайте відповідати кожному, хто буде невтішно відгукуватися про ваші ідеї або кидатиме гнівні закиди на вашу адресу – дуже скоро ці люди самі зрозуміють, що були неправі.

ТЕРЕЗИ

Плануючи зміни у своєму житті, не забудьте відкласти певну суму грошей. А краще все ще раз добре продумайте перш ніж діяти.

СКОРПІОНИ

Зніміть із себе зайвий тягар відповідальності, особливо матеріальної. Нехай цим займається хтось інший. І не виявляйте особливої ​​ініціативи, бо це не матиме хороших наслідків.

СТРІЛЬЦІ

Не нав'язуйте свою волю та не коріться чужій. Не можна давати обіцянок і брати зобов'язання. 

КОЗОРОГИ

Нічим не ризикуйте зараз, навіть тим, що вважаєте не надто важливим. Ви й так здатні закласти міцний фундамент майбутнього благополуччя.

ВОДОЛІЇ

Ви повинні встигнути оформити всі необхідні документи, поставити підписи та печатки під новими договорами та угодами. Також зорі радять помиритися з ворогами.

РИБИ

Вам потрібно розширити своє коло спілкування. І розважитися, бо ви дуже багато працюєте й знаходитеся на межі виснаження. Вам потрібні нові емоції та нові люди.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень