Конфлікт з директором – Стрільцям, курс на романтику – Скорпіонам: гороскоп на 25 жовтня

А Козорогам варто остерігатися деяких людей

ОВНИ

День ідеальний для влаштування особистого життя. Ваша чарівність полонить кожного, хто трапиться на вашому шляху. Намагайтеся не форсувати події - ваш успіх залежить від виваженого руху до мети.

ТЕЛЬЦІ

Зараз краще займатися тільки звичною для себе роботою. Можлива удача в комерційних справах. Для більшої ймовірності успіху необхідно заручитися підтримкою впливових покровителів або партнерів.

БЛИЗНЯТА

У вас з'явиться чудовий шанс виправити деякі помилки в особистому житті. Несподівана звістка може змінити ваше службове становище.

РАКИ

Планети радять звернути особливу увагу на ділові пропозиції й використовувати їх з максимальною вигодою для себе. Зорі сприяють любові та гармонійним сімейним відносинам. 

ЛЕВИ

Прислухайтеся до думки керівництва і чітко виконуйте доручення, не додаючи креативу. Намагайтеся не виділятися цього дня.

ДІВИ

День сприятливий для реалізації творчих задумів або справ, пов'язаних з благоустроєм будинку. Також вас чекають цікаві знайомства – не виключено, що з ділових вони переростуть у дружні.

ТЕРЕЗИ

Цей день надовго запам'ятається вам відчуттям вселенської гармонії. Ви зможете блискуче проявити себе у будь-якій сфері.

СКОРПІОНИ

Ви будете налаштовані виключно на романтику, але ваша нерішучість може роздратувати коханих. Будьте сміливішими. І забудьте про натяки – говоріть усе прямо.

СТРІЛЬЦІ

Можливі конфлікти з керівництвом через вашу самовпевненість. Слухайте поради й не соромтеся просити про допомогу.

КОЗОРОГИ

Відкладені справи або давні зобов'язання вимагатимуть негайного виконання. Зверніть увагу на здоров'я, бережіть сили і нерви. А ще остерігайтеся людей, які люблять пліткувати.

ВОДОЛІЇ

Зараз ви можете дозволити собі нові ризиковані заходи – вони дадуть результат. Постарайтеся утриматися від офіціозу та натягнутості в поведінці.

РИБИ

Вам потрібно знайти компроміс між тим, що хочеться, і тим, що необхідно зробити. Все благополучно вирішиться, якщо ви будете діяти обдумано та дуже обережно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень