Дуже вигідне знайомство Дівам, обманні ходи та маневри – Скорпіонам: гороскоп на 21 жовтня

А Тельців чекає яскраве побачення

ОВНИ

Ідеально було б взяти невелику відпустку. Але, як мінімум, намагайтеся хоча б висипатися та не перепрацьовуйте. Також зорі просять не тиснути на колег своєю педантичністю, адже питання цього дня не вимагатимуть аж так ретельно копирсатися в дрібницях, як ви звикли.

ТЕЛЬЦІ

Готуйтеся до яскравого побачення. Придивіться ретельніше до людини, яка нещодавно з’явилася у вашому оточенні, оскільки зараз біля вас ходить ваша доля.

БЛИЗНЯТА

Сприятливе розташування зірок забезпечить успіх в будь-яких справах. Жінки-Близнята будуть здатні запаморочити голову кому завгодно, проте підвищена вимогливість і примхливість можуть стати перешкодою для продовження стосунків. 

РАКИ

Починається період емоційного відновлення. Люди, з якими ви познайомитеся цього дня, зіграють у вашому житті велику роль. Можливо, з'являться нові ідеї, але не намагайтеся перевернути світ.

ЛЕВИ

День сприятливий для фізичної роботи. Можливі несподівані витрати. Домашні клопоти заберуть багато часу і сил, а інтереси дітей потребуватимуть підвищеної уваги та особистої участі.

ДІВИ

Ваші дипломатичні якості допоможуть зав’язати дуже вигідне ділове знайомство. Завдяки цьому ви можете круто змінити своє життя.

ТЕРЕЗИ

Ви зумієте домовитися з ким завгодно і про що завгодно. Можете поговорити й з керівництвом про своє майбутнє: розвиток, заробітну плату.

СКОРПІОНИ

Вам вдаватиметься ефективно використовувати різні обманні ходи та маневри. Однак зорі не радять вести подвійну гру. 

СТРІЛЬЦІ

Ваша життєрадісність приверне до вас серйозних шанувальників. Також ви будете схильні обіцяти набагато більше, ніж можете реально дати. Не дивуйтеся, якщо вас не так зрозуміють.

КОЗОРОГИ

Гарний день для заробітку, особливо якщо ви не збираєтеся виділятися та відкрито демонструвати свої амбіції. Зорі застерігають: якщо почнете проявляти активність, виступати з пропозиціями, то, найімовірніше, у вас виникне конфлікт з керівництвом.

ВОДОЛІЇ

Ваш начальник розійшовся не на жарт і може тиснути на вас, аби змусити прийняти потрібне йому рішення. Постарайтеся у м'якій формі з'ясувати, чим викликана така поведінка. А ввечері вам необхідно побути на самоті, щоб зануритися в свої думки та мрії. 

РИБИ

Ви непередбачувані й часто хочете того, чого на світі просто не існує. Зумійте вчасно перевести вже на жарт - тоді зарекомендуєте себе оригіналом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень