Вирішення конфліктів – Близнятам, менше драми – Скорпіонам: гороскоп на 31 жовтня

А Риби будуть дратуватися

ОВНИ

Ви не можете впливати на усе, що відбувається у вашому житті. Але зараз не варто аж так перейматися через це, адже дуже скоро ви зможете змінити хід подій.

ТЕЛЬЦІ

Ви зможете знайти заняття, яке стане трампліном для розвитку ваших талантів і вроджених здібностей. Вам пощастить зустріти цікаву людину, але потрібно контролювати кожне своє слово.

БЛИЗНЯТА

Людина, з якою ви маєте конфлікт, сама зробить крок назустріч. Відмовляти не варто, оскільки є великий шанс, що ця особа зробила потрібні висновки й справді дорожить вами.

РАКИ

Будьте обережними з обіцянками. Хтось спробує обвести вас навколо пальця або дати вам марну надію.

ЛЕВИ

Вам потрібно уникати будь-якого ризику, бо це може поставити під загрозу те, що ви особливо цінуєте. Сконцентруйтеся на тому, щоб закінчити розпочаті справи.

ДІВИ

Вас чекає продуктивний день. Все чим будете займатися, принесе вам справжнє задоволення. Відкриються нові перспективи, які вас порадують.

ТЕРЕЗИ

Зараз вирішується ваша доля і потрібно приймати рішення. Не бійтеся відповідальності. Якщо спасуете, то можете втратити те, чого досягли.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно бути більш гнучкими і менше драматизувати. Не сприймайте те, що відбувається у негативному світлі, оскільки саме зараз можуть статися події, які змінять хід вашого життя.

СТРІЛЬЦІ

Скільки б ви не відкладали вирішення давніх справ, вони однаково вас наздоженуть. Причому, у момент, коли ви будете найменше цього очікувати.

КОЗОРОГИ

Цього дня вам не можна сидіти без діла - потрібно діяти. У вас хороші аналітичні здібності і ви зможете прорахувати ситуацію.

ВОДОЛІЇ

Навіть не намагайтеся переконати в чомусь тих людей, які неготові до вас прислухатися. Однаково ви не досягнете бажаного, а сил і емоцій витратите чимало. Зосередьтеся на тих людях, для яких ви важливі.

РИБИ

Ваш емоційний фон буде нестабільним, тому будь-яка дрібниця може вивести вас з рівноваги. Постарайтеся не заводитися.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень