Жаль та розчарування – Ракам, реалізація найсміливіших мрій – Дівам: гороскоп на 10 листопада

А Водоліям треба менше роздавати обіцянки

ОВНИ

Не виключено, що вам доведеться відстоювати свої погляди або вимагати від партнера виконання зобов'язань. Зорі не радять йти на компроміси, а чітко притримуватися своєї лінії.  

ТЕЛЬЦІ

Вам необхідно розумно розподілити сили, щоб впоратися з усіма завданнями. Сприятливий день для пошуку нових джерел заробітку. Також цього дня з'явиться чудовий шанс виправити деякі помилки в особистому житті. 

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно зважити свої можливості й не ганятися за порожніми проєктами – ви все одно не встигнете переробити справи на світі. Зверніть увагу на стан здоров'я, особливо на правильне харчування. 

РАКИ

Зараз вдасться зміцнити своє матеріальне становище або створити базу для майбутніх фінансових успіхів. Також вас чекає знайомство чи зустріч, яка стане причиною жалю та розчарування.

ЛЕВИ

Лише обдумані дії принесуть успіх, тому відкиньте емоції та не слухайте поради. Намагайтеся менше пересікатися з керівництвом, адже можливі конфлікти.

ДІВИ

Зорі попереджають про несподівані повороти в долі. Не виключено, що цей день дозволить вам здійснити найсміливіші мрії в особистому житті.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає день активної боротьби та протистояння. Уважно поставтеся до фінансових операцій, витрат, покупок. Всіляко уникайте з'ясування стосунків із колегами. 

СКОРПІОНИ

День ідеальний для планування, соціальних контактів та знайомств, які матимуть довготривалий характер. Нові знайомі невдовзі допоможуть вам у кар’єрних і фінансових питаннях.

СТРІЛЬЦІ

Ділова активність та приголомшлива працездатність дадуть хороші результати, проте ваш життєвий потенціал перебуває у нестабільному стані і вам варто поберегтися. 

КОЗОРОГИ

Цього дня добре змінювати роботу чи сферу діяльності. Якщо вам запропонують підробіток, то погоджуйтеся, не роздумуючи.

ВОДОЛІЇ

Вам пощастить вирішити проблеми, які не залишали вас протягом тривалого часу. Будьте обережні в обіцянках або у справах, пов'язаних із укладанням довгострокових договорів.

РИБИ

Можливе поліпшення фінансового становища чи задоволення від вдалої покупки. Існує ймовірність нового знайомства чи несподіваних романтичних пригод, проте постарайтеся не ставитися до них як до продовження своїх ділових планів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень