Обман коханих – Козорогам, НП – Левам: гороскоп на 3 листопада

А Водоліям зорі прогнозують романтичне захоплення

ОВНИ

Цього дня вас чекають бажані зустрічі та компліменти. Гарний настрій дозволить активно включитись у роботу, зміцнити свої позиції та розширити коло спілкування потрібними людьми.

ТЕЛЬЦІ

Зараз навіть нереальна мрія може стати дійсністю. В особистому житті очікується перехід на інший рівень, тому потрібно добре обмірковувати свої слова та вчинки.

БЛИЗНЯТА

Ваша чарівність допоможе блиснути в суспільстві, завести нові знайомства та залучити нових союзників. А ось інтуїції довіряти не варто – перевірте свої наміри здоровим глуздом, порадьтеся з друзями.

РАКИ

Вам треба уважніше придивитися до близьких людей, адже дружелюбність та співчуття ще не свідчать про глибину почуттів. 

ЛЕВИ

Цього дня можливі надзвичайні події, які вимагатимуть від вас максимальної активності та швидкості реакції. Будьте обережні, бо через наївність і довірливість можете потрапити під чужий вплив. 

ДІВИ

Сприятливе розташування планет дозволить реалізувати комерційні ідеї. Схильність до ризикованих операцій може підштовхнути вас на явну авантюру, проте, якщо розрахунок буде правильним, то ризик виправдається. 

ТЕРЕЗИ

Похвала та добре ставлення керівництва змусять вас шукати незвичні шляхи вирішення проблем і нетрадиційний підхід до справи. Постарайтеся!

СКОРПІОНИ

Емоційна нестабільність чи прагнення задовольнити свої бажання можуть призвести до великої сварки з близькими людьми. Зумійте вчасно зупинитися.

СТРІЛЬЦІ

Запорукою успіху буде вміння викликати співрозмовника на відвертість. Але намагайтеся не заходити надто далеко. До невдач ставтеся легко: поганий, на вашу думку, розвиток подій зараз – це тільки на краще.

КОЗОРОГИ

Ви можете бути обманутими у любовних стосунках.  Організаторські здібності та вміння раціонально розподіляти час позитивно позначаться на результатах роботи.

ВОДОЛІЇ

Ваші жарти зможуть розворушити будь-яке товариство.  Вам вдасться вселити в оточуючих оптимізм та віру у майбутнє. Не виключене нове романтичне захоплення, яке, на жаль, буде короткочасним. 

РИБИ

Будь-яке ваше починання незабаром дасть хороші результати. Але тільки якщо ви зможете пробудити в собі внутрішню енергію і направити її на роботу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень