Почуття, які затьмарять розум – Тельцям, фінансові зміни – Дівам: гороскоп на 19 листопада

А Стрільці можуть наробити собі проблем на роботі

ОВНИ

Цього дня може з'явитися можливість для просування у кар'єрі, громадській діяльності та фінансовому процвітанні. Але доведеться добре попрацювати.

ТЕЛЬЦІ

Ви дивуватимете усіх дотепністю, будете прагнути участі в дискусіях і суперечках. В особистому житті сила почуттів візьме гору над розумом. Дозвольте й коханим продемонструвати свої емоції.

БЛИЗНЯТА

День символізує концентрацію всіх сил та енергій. Він сприяє плануванню та матеріальним пошукам. Займіться зміцненням виробничої та фінансової дисципліни.

РАКИ

Проаналізувавши події цього дня, ви зможете володіти ситуацією на роботі і в колективі ще довгий час. Тому, будьте уважними.

ЛЕВИ

Зорі рекомендують вам повністю присвятити себе роботі, оскільки цілеспрямована діяльність завершиться гарним прибутком.

ДІВИ

Можливі позитивні фінансові зміни. Намагайтеся притримати ці гроші, щоб більш правильно ними розпорядитися.

ТЕРЕЗИ

Зараз будь-яка професійна справа вимагатиме від вас максимуму зусиль. В особистих стосунках відкиньте сумніви та не соромтеся показати свої почуття.

СКОРПІОНИ

Сміливо плануйте ділові зустрічі, оформлення документів, звернення до вищих інстанцій. У першій половині дня ймовірні дрібні непорозуміння, що виникли через необачні висловлювання або хибно витлумачені обіцянки. 

СТРІЛЬЦІ

Ви настільки поринете в особисті проблеми, що не зважатимете ні на що. Навіть якщо ви дуже зайняті, не забувайте про свої професійні обов’язки, щоб не мати неприємностей на роботі.

КОЗОРОГИ

Цей день найменше підходить для початку нової справи, чи вирішення побутових питань. Зараз краще зайнятися своїм здоров’ям.

ВОДОЛІЇ

На подарунки долі розраховувати не варто, тому уникайте будь-якого ризику. Уникайте також емоційних рішень, особливо у другій половині дня.

РИБИ

Ви будете надто імпульсивними і можете «заводитися» через дрібниці. Не плануйте на цей день важливих справ, бо їх результат може виявитися непередбачуваним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень