Знайомство з впливовою особою – Терезам, непорозуміння з близькими – Ракам: гороскоп на 18 листопада

А життя Риб може змінитися

ОВНИ

День активної боротьби та відстоювання своїх принципів. Вам буде важко порозумітися з оточуючими, тому можливі помилки у роботі та стресові ситуації.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає чимало нових зустрічей і несподіваних знайомств, а тому ймовірні непередбачені витрати. Можливі хороші новини, які зміцнять вашу віру у майбутнє.

БЛИЗНЯТА

Цей день краще присвятити особистим і сімейним справам. Чекайте приємних фінансових сюрпризів. Не виключено, що саме зараз ви укладете вигідну комерційну угоду, отримаєте привабливу пропозицію або виграш.

РАКИ

Не варто ризикувати у фінансових справах, оскільки збитки можуть бути значними. Протипоказані імпульсивність та поспішність у прийнятті рішень. Прикрі непорозуміння з близькими закінчаться не на вашу користь.

ЛЕВИ

Перешкоди, які з’являться цього дня, ви зможете подолати завзятістю, що ґрунтується на тверезій та всебічній оцінці ситуації. Сприятливий день для жінок – на вас чекають романтичні зустрічі. 

ДІВИ

Зараз час рішучих дій щодо зміцнення матеріального становища. За що б ви не взялися – на вас чекає успіх. Однак не переоцінюйте свої сили та можливості – зосередьтеся на пріоритетних питаннях.

ТЕРЕЗИ

Посилиться впевненість у собі, тому намагайтеся реалізувати свої задуми. Є шанс зав’язати знайомство з впливовою особою.

СКОРПІОНИ

Це буде хороший день, коли навіть із найзаплутаніших ситуацій ви зможете знайти вихід. Особливо сприятливою буде друга половина дня. 

СТРІЛЬЦІ

Цей день підходить для найбільш повного розкриття вашої особистості. Не виключена поява нових ідей, які дозволять знайти нові джерела заробітку. Емоційний зліт позитивно впливатиме на ваш фізичний стан.

КОЗОРОГИ

Зорі обіцяють сприятливу ситуацію для фінансового зльоту. Не випускайте ініціативу зі своїх рук і не відмовляйтеся від допомоги – порада і підтримка будуть дуже доречними. 

ВОДОЛІЇ

Зараз можна підвести риску під старими планами та справами. Ймовірні події чи новини, які позитивно вплинуть на ваші справи.

РИБИ

Приготуйтеся до змін - задумане цього дня може незабаром втілитися у життя. Не покладайтеся на чиюсь думку і не розповідайте нікому про свої задуми.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень