Глоба про рік Чорного Тигра та його улюбленців: фінансова стабільність, кар’єра та любов

Для кого 2022-й буде успішним

Відомий астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, які стануть улюбленцями символу 2022 року – Чорного Водяного Тигра. 

ОВНИ

Овнів, як фаворитів Чорного Водяного Тигра, у 2022 році чекає довгоочікуване настання фінансової стабільності в житті, а також можливості заробити завжди, виплатити всі заборгованості, почати підійматися кар'єрними сходами. Вдалий час для подорожей, нових вражень. Овни матимуть успіх у будь-яких починаннях.

БЛИЗНЯТА

Працелюбні та цілеспрямовані Близнюки задовольнятимуться результатами виконаної роботи весь рік. Відпочинок буде вдалим, а  ще люди народжені під цим знаком навчаться по-справжньому розслаблятися та отримуватимуть позитивні емоції в особистому житті та на роботі.

ТЕРЕЗИ

Весь 2022-й буде успішним у кар’єрі. А в особистому житті нарешті настане штиль. Одиноким Терезам можна укладати шлюб. Цей союз буде щасливим і тривалим, а тим, хто вже знайшов свою пару наступного року можна планувати поповнення у сім’ї. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень