Курс на гроші – Козорогам, менше відвертості – Стрільцям: гороскоп на 21 листопада

А Дівам можна починати відверту розмову

ОВНИ

Беріться за вирішення будь-яких проблем – вашою підтримкою у складних питаннях будуть поради рідних і близьких людей.

ТЕЛЬЦІ

День сприятливий для нових знайомств і зустрічей зі старими друзями. Також цього дня можлива поява впливового покровителя.

БЛИЗНЯТА

Ви можете проявити надмірну впертість і непоступливість, що створить вам чимало проблем. Також не обіцяйте нікому свою допомогу, поки не розберетеся в ситуації.

РАКИ

Зорі радять дотримуватися спокійного життєвого ритму - це дозволить методично вирішувати поставлені перед вами завдання так, щоб більше до них не повертатися.

ЛЕВИ

Зустрічі з друзями обіцяють приємні враження, але уникайте контактів з настирливими людьми.

ДІВИ

Якщо вам давно хочеться поговорити з партнером про ваші стосунки, то цього дня можете сміливо це робити – кохані охоче підуть на діалог.

ТЕРЕЗИ

Чекайте підвищеної уваги від представників протилежної статі. Але уникайте випадкових зв'язків, бо це може призвести до негативних наслідків.

СКОРПІОНИ

Ви отримаєте цікаву пропозицію та зможете вирішити спірні питання. Уникайте з'ясування відносин в особистому житті, бо це загрожує погіршенням стосунків.

СТРІЛЬЦІ

Займайтеся тим, що не вимагає серйозних зусиль. Намагайтеся не вступати у надмірно відверті розмови з людьми, в надійності яких ви не впевнені.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно зосередитися на вирішенні матеріальних питань, чітко планувати свій час і братися за вирішення найважчих проблем – зараз вам це під силу.

ВОДОЛІЇ

Ймовірний прогрес там, де тривалий час спостерігався застій. Не витрачайте сили на дрібниці, а робіть більше корисних справ.

РИБИ

День сприятливий для наведення порядку в справах, які ви відкладали на потім. Отриману інформацію намагайтеся фільтрувати, а плітки пропускайте повз вуха або переводьте все в жарт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень