Затемнення 19 листопада вплине на два знаки Зодіаку - їх чекають грандіозні зміни

Їхнє життя перевернеться

Часткове місячне затемнення 19 листопада 2021 року відбудеться на осі двох знаків зодіаку і вплине на Тельців і Козорогів.

Воно може стати причиною змін у житті цих людей. Про це розповів астролог, нумеролог Ігор Мехеда.

У Тельці Місяць покаже трансформацію світла та тіні, - додав він.

Як повідомив астролог, у момент затемнення, яке відбудеться у першій половині дня в п'ятницю, 19 листопада, сонце та місяць утворять певну вісь, полюсами якої стануть зодіакальні сузір'я Скорпіон та Стрілець. Мехеда розповів, що кілька затемнень найближчими роками відбуватимуться на тій самій осі.

Як затемнення 19 листопада вплине на Тельців

Затемнення може принести певні зміни та трансформації. У момент затемнення планета Уран опиниться у поєднанні із зіркою Мірфак (сузір'я Персея) саме в цьому зодіакальному сузір'ї.

За словами астролога, таке поєднання може призвести до того, що в житті Тельців відбудуться якісь події, які не піддаються контролю.

 

І цей факт не додасть Тельцям оптимізму.

Як затемнення 19 листопада вплине на Козорогів

Як пояснив астролог, представники цього знаку найбільше відчують на собі вплив затемнення, оскільки його асцендент (висхідний вузол) перебуватиме саме в Козорізі.

На цих людей можуть чекати важливі та несподівані події. Водночас Мехеда наголосив, що вплив затемнення 19 листопада буде загалом сприятливим. Зміни, які воно обіцяє, будуть на краще.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень