Сльози та розчарування – Терезам, популярність – Овнам: гороскоп на 25 листопада

А Козорогам дуже важко працюватиметься

ОВНИ

Не виключено, що цього дня ваші любовні зв'язки та романи будуть у всіх на вустах. Але не засмучуйтеся дуже, бо ці пліткарі не здатні вам нашкодити. 

ТЕЛЬЦІ

Намагайтеся не відштовхнути від себе тих, хто любить вас, і не шукайте проблему там, де її немає. Незважаючи на везіння, яке віщують зорі, вам не варто ризикувати.

БЛИЗНЯТА

Ваше емоційне піднесення створить теплу атмосферу всюди, де б ви не з’явилися. А ось ввечері можлива неприємна звістка.

РАКИ

Сприятливий день для спілкування, нових знайомств і прийому гостей. Якась подія змусить вас переглянути плани на найближчі дні.

ЛЕВИ

Цей день обіцяє вигідну зустріч з новими діловими партнерами. Ви зможете повною мірою продемонструвати свій творчий потенціал і це помітно зміцнить ваш авторитет.

ДІВИ

Ви будете дуже популярними в осіб протилежної статі, але будьте обережні з новими знайомствами. На роботі поки намагайтеся задовольнятися тим, що є.

ТЕРЕЗИ

Це буде напружений день, який несе як позитивні, так і негативні тенденції. Прагнення домінувати в особистих стосункам може призвести до сліз і розчарувань. Також може підвести зайва недовірливість чи впертість.

СКОРПІОНИ

Вам загрожують конфлікти і суперечки. Не з'ясовуйте стосунки з коханими і тримайте себе в руках, інакше нашкодите самі собі. 

СТРІЛЬЦІ

Не уникайте зустрічей, адже спілкування принесе багато нового та цікавого. Гарний день для романтичних побачень.

КОЗОРОГИ

Цього дня будь-яка робота буде вас обтяжувати, тому вам захочеться з нею якомога швидше розібратися. Однак зорі застерігають вас від поспішних рішень.

ВОДОЛІЇ

Заручившись підтримкою впливових покровителів ви зможете впоратися з багатьма професійними проблемами. Також це поверне вам впевненість у власних силах.

РИБИ

Не поспішайте з прийняттям рішень, особливо під тиском. Хтось із нових знайомих зіграє у вашому житті цього дня важливу роль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень