Підозри – Левам, емоційний вибух – Тельцям: гороскоп на 28 листопада

А Стрільці заплутаються в романтичних стосунках

ОВНИ

Будьте обережні, бо зранку можливі травми та вкрай неприємні з'ясування стосунків. Уникайте емоційної перевтоми, оскільки це може призвести до проблем зі здоров’ям.

ТЕЛЬЦІ

Вас можуть переповнювати емоції, з якими буде важко впоратися. Обираючи з залицяльників, віддайте перевагу серйозним та довгостроковим стосункам, навіть якщо у них буде менше пристрасті, ніж вам хотілося.

БЛИЗНЯТА

У стосунках закоханих може з’явитися прохолода. Будьте більш уважними один до одного і бережіть те, що маєте.

РАКИ

Перевантаження та нераціональне використання своїх сил можуть стати причиною стресів та захворювань. Надлишок активності та вражень може негативно впливати на сон. 

ЛЕВИ

Ви можете запідозрити партнера у невірності. Найімовірніше, у вас немає підстав сумніватися в коханих, хоча, проаналізувати їхню поведінку варто.

ДІВИ

Вас можуть образити. Ваша біда - зайва довірливість та незібраність. До таких людей зорі цього дня не будуть прихильними, тому остерігайтеся неприємностей.

ТЕРЕЗИ

Зміна обстановки позитивно вплине на ваш емоційний стан. Не забувайте про здоровий сон і здорові думки. Нові знайомства стануть поштовхом до саморозвитку.

СКОРПІОНИ

Ви будете чуттєвими, як ніколи. І будете притягувати прихильників, наче магніт. У спілкуванні з тими, кого любите, не варто лукавити, адже це може призвести до розірвання стосунків.

СТРІЛЬЦІ

Поради рідних не можуть бути вирішальними у питаннях особистих стосунків. Більше прислухайтеся до себе, адже це ваше життя і лише вам обирати з ким його прожити.

КОЗОРОГИ

Цього дня можливі нервові перевантаження, стреси та підвищена дратівливість. Для того щоб збалансувати нервову систему, зорі радять провести цей день наодинці. І за улюбленим заняттям.

ВОДОЛІЇ

Ви будете в центрі уваги. Життя зміниться. Зв'язки розширяться. Якщо відкинете емоції і діятимете холоднокровно, то невдовзі отримаєте те, за чим давно полювали.

РИБИ

Ви здатні перевантажувати себе надмірностями. Стежте за собою й не дозволяйте спокусі взяти гору над силою волі. День підходить для боротьби зі шкідливими звичками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень