Приємні сюрпризи – Рибам, переоцінка цінностей – Ракам: гороскоп на 23 листопада

А в Тельців починається найщасливіший період життя

ОВНИ

Вчіться приймати допомогу, бо зазвичай Овни охоче підставляють плече іншим, але коли їм самим необхідна підтримка, то демонструють гординю.

ТЕЛЬЦІ

Прийшов час рішучих дій: на порозі стоїть успіх, а бажання будуть здійснюватися майже негайно. Ви наближаєтеся до одного з найщасливіших періодів свого життя. Наберіться терпіння – чекати залишилося недовго.

БЛИЗНЯТА

Ваше службове становище міцне, можливе навіть певне зростання. Не варто афішувати на роботі особисте життя, адже це може не сподобатися керівництву та зачепити ваш авторитет.

РАКИ

Починається насичений період, сповнений глибоких переживань та сильних емоцій. Він стане періодом переоцінки цінностей. 

ЛЕВИ

Туманна перспектива особистого щастя стане дійсністю. Намагайтеся не впадати в ейфорію, уникайте поспішних вчинків і не «спалюйте мости». 

ДІВИ

Ви будете схильні отримувати з усього вигоду. І від усіх. Зупиніться, аби не зіпсувати стосунки з потрібними людьми.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий час для важливих змін у всіх сферах життя. Намагайтеся реалізувати свої честолюбні амбіції, бо зараз лише ви керуєте своїм життям.

СКОРПІОНИ

Якщо ви плели проти когось інтриги, то поспішіть відмовитися від цих задумів і залиште об'єкт своєї уваги у спокої. Інакше можете створити собі чимало проблем.

СТРІЛЬЦІ

Зараз перед вами можуть відкритися нові горизонти, нові незвичайні перспективи. Це найкращий час для великих починань, які розпочнуть нову сторінку у вашому житті. 

КОЗОРОГИ

Все, що задумано, здійсниться, тому візьміть під контроль потік свідомості та будьте обережні у своїх бажаннях. Не ризикуйте у фінансових питаннях та не довіряйте симпатичним, але малознайомим людям.

ВОДОЛІЇ

Надмірне честолюбство може серйозно зашкодити справі. Зараз потрібні розсудливість і стриманість.

РИБИ

Можливі приємні сюрпризи: ви можете отримати несподівану спадщину або вам повернуть борг, на який ви давно махнули рукою. Але навіть якщо подібних подарунків вам фортуна не підготувала, не сумнівайтеся, що ваша працелюбність буде гідно винагороджена.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень