Обман – Терезам, нове романтичне захоплення – Овнам: гороскоп на 30 листопада

А Леви дратуватимуть оточуючих

ОВНИ

Цей день вимагатиме максимальної концентрації. І хоч питання не будуть життєво важливими, але на їх вирішення піде багато часу та енергії. Натомість компенсацією може стати нове романтичне захоплення. 

ТЕЛЬЦІ

Не виключено, що керівництво зробить вам цікаву пропозицію, від якої ви не зможете відмовитися. Ваші плани нарешті почнуть втілюватися у життя. Чесність та працездатність – важливі елементи вашого успіху.

БЛИЗНЯТА

Зустрічі, які ви проведете цього дня, матимуть кармічний характер і допоможуть уникнути можливих конфліктів та непорозумінь. Постарайтеся максимально проявити свої здібності та залучити до своєї роботи впливових осіб.

РАКИ

Цей день несе мінливість настрою та трансформацію оточення. Лише загартовані у випробуваннях люди зможуть досягти потрібних результатів. 

ЛЕВИ

Ваша навіть легка грубість та прояв сили дратуватимуть оточуючих та призведуть до серйозних конфліктів з начальством та партнерами. 

ДІВИ

Цього дня ви зможете отримати зиск від давніх справ, якими вже й перестали цікавитися. У той же час, можливі підступи заздрісників, сварки з ріднею. 

ТЕРЕЗИ

Можливий обман з боку тих, кому дуже довіряли. На фоні цього ймовірний розрив потрібних зв'язків, тому намагайтеся опанувати себе.

СКОРПІОНИ

Можете сміливо братися до нових справ. Вірте в себе та свої сили, із завзятістю втілюйте свою мрію у життя, навіть якщо це нестерпно важко.

СТРІЛЬЦІ

Вам відкриється нове знання, яке дозволить зрозуміти у якому напрямку потрібно розвивати своє життя. Цьому передуватиме якась дуже несподівана подія.

КОЗОРОГИ

Не виключено, що домовленості доведеться переглянути. Намагайтеся дозувати навантаження - не перестарайтеся, бо це може суттєво підірвати здоров’я.

ВОДОЛІЇ

Зараз не варто ризикувати, з'ясовувати стосунки та вступати у чужі суперечки. Це день активних дій, який може принести додаткові гроші.

РИБИ

Уважно придивляйтеся до нових знайомих. Їм не варто довіряти. Також не довіряйте почуттям, які виникнуть цього дня, бо вони будуть хибними.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень