Важливе попередження – Ракам, конфлікти вдома – Овнам: гороскоп на 27 листопада

А надто великі очікування Дів призведуть до розчарування

ОВНИ

Можливі невеликі конфлікти вдома. Через ваше небажання прислухатися до думки більшості членів сім’ї. У гонитві за успіхом не забувайте про свої щоденні обов'язки та відповідальність перед близькими.

ТЕЛЬЦІ

Вас можуть непокоїти особисті стосунки, але намагайтеся не зациклюватися на цьому, бо точно знайдете проблему. Навіть там, де її й близько немає.

БЛИЗНЯТА

Ви почуватиметеся дещо невпевненими у собі, тому важливі зустрічі краще планувати на інший день. А поки попрацюйте над собою і своєю самооцінкою – ваш успіх залежатиме від того, які здібності можете розкрити в собі.

РАКИ

Ваш давній знайомий може попередити вас про перешкоди, які готують вам недоброзичливці. Як наслідок, ви з успіхом виберетеся з неприємної ситуації.

ЛЕВИ

Цей день варто присвятити собі. Зараз добре проходити  медичні обстеження та оздоровлювати організм. А головне – менше переживати через те, що від вас не залежить.

ДІВИ

Зорі попереджають про можливі розчарування через великі очікування. Дивіться на речі реально й не вірте словам. Навіть, якщо дуже хочеться.

ТЕРЕЗИ

Зірки радять більше уваги приділяти сім'ї, особливо дітям. Добре було б зайнятися вирішенням побутових питань, підвищенням рівня комфорту та затишку вдома. 

СКОРПІОНИ

Незважаючи на вашу емоційну нестабільність, вам вдасться покращити відносини з потрібними людьми та навіть зміцнити матеріальне становище. 

СТРІЛЬЦІ

Не поспішайте ухвалювати важливі рішення, бо вони виявляться не такими правильними, як ви сподівалися. А з наслідками доведеться розбиратися ще довго.

КОЗОРОГИ

Цього дня зростуть ваші амбіції. Можливі непорозуміння через ревнощі. Якщо ви хочете досягти успіху, то не варто розкривати свої справжні наміри та піддаватися на провокації.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно буде докласти чималих розумових зусиль для вирішення якоїсь проблеми. Можливо, доведеться поступитися принципами, але головне зараз – вирішити питання.

РИБИ

У вирішенні несподіваної проблеми вам допоможе людина, від якої ви точно цього не чекали. Намагайтеся виправдати цю турботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень