«Ще рік у СІЗО – і Літвінова вийде на волю», - прогноз рівненського адвоката Цуняка (ФОТО)

Вона перебуває в окремій камері з покращеними умовами

Тетяна Літвінова

Справа про вбивство рівненського перукаря Сергія Літвінова його дружиною Тетяною, схоже, цікавить тепер хіба що його матір Софію Літвінову.

Вона втратила єдиного сина, а невдовзі після кривавої трагедії, пішов з життя і її чоловік. Виховувати онуків вона не може через поважний вік, тепер їй і ходити важко.

Софія Літвінова  жадає покарання жінки, яка зруйнувала її життя.

Сергій і Тетяна Літвінови

А в суді постійно знаходяться причини зволікати, підозрюваній це на руку.

Ще трохи, і вона після оголошення вироку може вийти на свободу зі слідчого ізолятора, жодного дня не провівши у місцях позбавлення волі.

Нагадаємо, у лютому 2017 року у коморі рівненської квартири, яку відомий в обласному центрі стиліст Сергій Літвінов орендував для Тетяни та двох спільних синів, бо вони розлучалися, було виявлено його труп з ножовими пораненнями.


На той момент в оселі перебували хлопчики з бабусею, а Тетяна терміново полетіла відпочивати в Єгипет. Вони, нічого не підозрюючи, провели кілька днів у квартирі з трупом.

Підозра одразу впала на Тетяну. Її оголосили у міжнародний розшук, й за кілька місяців вона попалася: з Каїру повернулася в Україну у кайданках, у мусульманській хустці та з Кораном в руках.

Повернення з Єгипту

Й одразу заявила, що вагітна.

Обстеження підтвердило вагітність, але Тетяну не залишили на свободі, а помістили до Рівненського СІЗО. Де вона перебуває вже четвертий рік. І якщо спочатку виглядала переляканою, то тепер – цілком спокійною.

Восени 2017 року народила третього сина, з яким після пологів повернулася в СІЗО. Мусульманську хустку уже не вдягає.

За деякий час Літвінова за нез’ясованих керівництвом ізолятора обставин знову завагітніла, і восени 2019-го народила дівчинку, свою четверту дитину. З якою теж повернулася в камеру СІЗО, де досі перебуває уже з двома своїми дітьми.


Камера у неї окрема, з плиткою, холодильником та бойлером, окремим двориком для прогулянок. Старші сини – під опікою родини друзів вбитого Літвінова.

У створенні борделю в установі звинувачують керівництво Рівненського СІЗО (ФОТО)

Попервах Тетяна мала платного адвоката, потім відмовилася від його послуг, і їй призначили безкоштовного. Від послуг кожного наступного підсудна теж відмовлялася. В суд її давно не привозили, допитували онлайн.

Літвінова, яка зарізала чоловіка в Рівному, аби втекти до Єгипту, тепер стала віруючою, і в неї з-за ґрат заберуть дітей? (6 ФОТО)

Аж тут один із суддів колегії, що розглядала справу, подав у відставку, натомість призначили іншого.

Відтоді вирішують, з якого місця справи продовжувати її розгляд.

Софія Літвінова

Донедавна захисником інтересів Софії Літвінової як потерпілої у цій справі був адвокат Володимир Цуняк.

Та вона, невдоволена затягуванням строків розгляду в суді, відмовилася від його послуг і найняла іншого.

- Після заміни судді повноцінного засідання так і не відбулося, - розповів адвокат Володимир Цуняк. 


Підсудна відверто маніпулювала дітьми, аби затягнути час, тому я клопотався про відібрання у неї дітей. Проте Софія Літвінова відмовилася від моїх послуг, тож клопотання я так і не заявив.


Я розумію цю жінку, вона жадає вироку. Але адвокат не може вплинути на строки судового розгляду.

Володимир Цуняк (зліва)

- Мій прогноз такий: ще рік зволікання під усілякими приводами – і Тетяна Літвінова вийде з СІЗО на волю за законом Савченко, коли кожен день в ізоляторі їй зарахують за два в колонії.


Її звільнять, навіть якщо дадуть 8 років позбавлення волі. Більше їй не дадуть, - багатодітна, свідків убивства нема. Хто зна, може, ще одну дитину за цей час народить.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень