У створенні борделю в установі звинувачують керівництво Рівненського СІЗО (ФОТО)

Бо інакше, пояснюють, підозрювана у вбивстві, яка перебуває в окремій камері і не мала побачень, не могла завагітніти

Проблему порушила на своїй сторінці у соцмережі рівненська журналістка Вікторія Мамотюк. 

Вікторія Мамотюк 1 жовтня о 06:36 · Наркотики та секспослуги, а як наслідок - гепатит та венеричні захворювання і навіть смерть від передозування. Це про Рівненське СІЗО.

 

Сьогодні весь день у стрічці бачу новину про Таню Літвінову, мовляв, непорочне зачаття і т.д., а інакше як жінка могла завагітніти у СІЗО, куди на побачення пускають лише близьких родичів та чоловіка? А як відомо, свого вона вбила, принаймні у цьому її звинуватили.


Про те, хто батько дитини розкажу нижче та, власне, це вже давно не секрет.

Вікторія Мамотюк пише:


У Рівненському СІЗО існує набагато серйозніша і, власне, багатьом відома проблема - це гепатит та венеричні захворювання через бордель, який облаштувало керівництво СІЗО. Розташований він в одному із двориків, де немає вікон і майданчик проглядається лише конвойними. Треба якійсь жінці телефон чи наркотики - будь ласка, в дворику можна це отримати від «запакованих» та «блатних» чоловіків, а як наслідок обмін небезпечними хворобами, з якими вони виходять на волю до своїх дружин, дівчат, дітей...

 

До слова, лише за перших чотири місяці з нового року (станом на зараз - не знаю), від передозування (!!!) у СІЗО м. Рівного померло двоє людей - громадянка США Шпіль та чоловік на прізвище Комісаров.
Власне,  лише через такі проколи, як вагітність, передозування та статистика по гепатиту, можна побачити лише вершнику тієї ганьби, яку влаштувало керівництво установи.

Тетяна Літвінова

Журналіст також озвучила, хто, за її словами, є батьком дитини Тетяни Літвінової:


Працівники закладу розповіли по секрету, що Літвінова вагітна від кримінального авторитета, якого у СІЗО називають «смотрящим», на прізвисько Капа. Це Євген Капьонкін, який пів року тому влаштував бунт у СІЗО, мовляв через те, що порушують його права.
Після бунту Капі був оголошений вирок і його перевели на зону.

Наостанок Вікторія Мамотюк висловила сподівання:

Хотілось би, щоб врешті відповідні структури звернули увагу, провели серйозну перевірку, змінили керівництво установи та усіх причетних покарали. Проте, це малоймовірно, адже метастази кришування проституції та постачання наркотиків пущені так глибоко, що важко тим, хто мав би це припинити, відмовитися від легкого заробітку.

Журналісти Радіо Трек два дні намагалися зв'язатися з керівником Рівненського слідчого ізолятора Юрієм Ткачуком, телефонували з десяток разів до нього у кабінет, і до чергового, залишали свій номер телефону, але на зв'язок він не вийшов.

Тож подаємо коментар, який Юрій Ткачук щодо вагітності  Тетяни Літвінової дав журналістам телеканалу "Рівне: UA". Зокрема він пояснив, що представники Західного міжрегіонального управління з питань виконання покарань провели службове розслідування і його результати - такі:

Остаточно встановити, яким чином, при яких обставинах (завагітніла, -ред.) - не представилося можливим. Встановити, що надавалися якісь незаконні пільги чи переваги зі сторони персоналу – не вдалося. Тривалих побачень в неї не було, тому що тривалі побачення надаються тільки засудженим, вона в статусі особи, взятої під варту. Відповідно, їй тривалі побачення не надавалися.

Юрій Ткачук

Юрій Ткачук додав: Тетяну Літвінову періодично відвозять до лікарень. В СІЗО вона перебуває із дворічним сином, який народився в стінах установи.

На дитину виділяється окрема норма харчування, це окрема камера із покращеними умовами тримання, є там дитяче ліжечко, холодильник, електроплитка і бойлер з гарячою водою, душова, обладнано окремий прогулянковий дворик дитячий, – додав начальник Рівненського СІЗО.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень