Унікальний музей з’явиться у Рівному. Біля «чорної доріжки» (ФОТО)

Фанів спідвею запрошують поповнити його фонд

У «Клубі вболівальників» задумались над спідвейним музеєм.

Понад сто шарфів передав один з місцевих шанувальників мотогонок «Клубу вболівальників рівненського спідвею». За словами керівника клубу Сергія Головні (на фото внизу), фанат збирав цю колекцію понад десять років.

У ній шарфи спідвейних клубів з Польщі, Англії з іменами окремих гонщиків.

— Це чудовий подарунок, можливо, він стане початком створення у Рівному спідвейного музею або ж окремого спідвейного куточка в краєзнавчому музеї. Оскільки ми отримали такий імпульс, думаю, неправильно було б зупинятися.

 

Тому закликаю усіх вболівальників приносити нам цікаві екземпляри, які з часом стануть частиною експозиції. У нас вже є ретро шолом.

 

Для початку, напевно, на мототреці у кабінеті «Рівненського міського спортивно-технічного клубу» влаштую невелику виставку, буду гостям показувати.

 

Хочу також поговорити з керівництвом ТСОУ, можливо, було б доречно такий міні-музей облаштувати на першому поверсі адмінприміщення мототреку.

 

Думаю, вболівальникам було б цікаво перед гонкою зайти туди, подивитися на раритети, — повідомив Сергій Головня.

До слова, у березні 2020 у Рівному показали фільм про історію Рівненського спідвею починаючи з 1959-го року до нинішніх часів.

У фільмі зібрали кадри святкування 60-річчя спідвею, яке відбулось торік. 

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу у Рівному можуть скасувати змагання, які відкриватимуть сезон. Поки Федерація мотоциклетного спорту не вирішила, як вчинити. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень