Щасливий рецепт – 2019: підсумки конкурсу

Напередодні Нового року Радіо  Трек оголосило кулінарний конкурс. Ми розігрували два призи по 1000 гривень та купу заохочувальних подарунків.

14 січня, на Старий Новий Рік, ми провели розіграш під час ранкового «ТаТиШоу» та у «Блонда Шоу», за допомогою рандомайзера визначивши тих, хто отримає по тисячі гривень. Одразу сповіщали про це наших підписників у facebook.

Власниками головних призів стали Наталія Гончарова з рецептом торта крокембуш, та Вадим Кучерук з рецептом лазаньї.

Наталя з донькою Аліною вже побували в офісі Радіо Трек та отримали свій приз.

Вадим про свою перемогу почув в ефірі, коли про це оголосили дівчата у «Блонда Шоу». Вадим у цей момент перебував в Іспанії, і слухав Радіо Трек онлайн. До Рівного чоловік приїде у лютому, тоді й завітає в наш офіс за подарунком.

Крім того, під час ефіру ведучі віддавали свою нагороду – приз глядацьких симпатій, авторам рецептів, які сподобалися їм найбільше.

Так, команда «ТаТиШоу» обрала рецепт, який вразив усю редакцію найбільше. Це стародавній рецепт, і більшість працівників Радіо Трек взагалі не уявляли, що такі страви бувають. Це кисіль з зеленої гречки. Та це не такий напій, який розливають у чашки – це кисіль, який можна різати ножем! Автор рецепту Оксана Андрощук отримала додатково ще й футболку Радіо Трек.

«Блонда Шоу»  віддали свій приз Ларисі Міхай за її неймовірно симпатичні різдвяні кекси.

А ведучі «Дороги додому» віддали перевагу качці, запеченій з апельсинами та яблуками. За Надію, яка надіслала нам рецепт качки, прийшов забрати подарунок Віктор Ярощук, який також брав участь у нашому конкурсі з дуже класною шаурмою.

Інші наші переможці отримали сковорідки, які, сподіваємося, стануть стимулом до нових кулінарних звершень.

Це Ірина Кротюк, яка готувала для конкурсу перепілки. Цей рецепт у нашій редакції планують випробувати першим.

Марія Кудра на наш конкурс надіслала рецепт смачного медовика. 

А це Марія Фіченя з подарунком за рецепт салату - альтернатива олів'є.  

А це Корнуелла Мудра, яка приготувала какао з маршмелоу

P.S. Слідкуйте за повідомленнями в ефірі Радіо Трек і на нашому сайті. Незабаром ми оголосимо про ще один, напрочуд цікавий конкурс!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень