Рівняни отримали нагороду на Кіпрі

Кліп про рівненський краєзнавчий музей глядачі визнали кращим

Із 60 робіт, представлених до показу на фестивалі, що проходив цими вихідними у селищі Перволія неподалік від Ларнакі на Кіпрі, глядачі вподобали саме кліп про рівненський краєзнавчий музей.

 

Ідея подати відеороботу на фестиваль виникла у продюсера кліпу Віктора Булиги. Музичний кліп «Люблю музей» був представлений у 10-ці в номінації «Музичний фільм». Розповідає продюсер роботи Віктор Булига:

 

В нашій групі (музичний фільм,-ред.) крім нашого фільму, ще були 3 з США, 2 з Індії, Португалії, Іспанії, Ірландії і Ізраїлю. Ми не лише обійшли всіх у нашій групі - нас обрали глядачі серед шістдесяти фільмів. Тобто, ми отримали приз глядацьких симпатій. Я вважаю, що це найцінніших приз, тому що, всі фільми знімаються для глядача. 

Відзнаку організатори фестивалю пообіцяли прислати протягом тижня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень