Рівненський аеропорт очолить людина із Черкас. Чубай сказав

Заступника голови рівненської ОДА Ігоря Тимошенка «рве колектив аеропорту»

Нагадаємо, днями стало відомо, що голова Рівненської облради Микола Драганчук підписав розпорядження про звільнення директора аеропорту Ігоря Насинюка через мільйонні борги. Як повідомив заступник голови аеропорту Михайло Чубай, через появу цього розпорядження колектив аеропорту почав масово писати заяви на звільнення.

Сьогодні Михайло Чубай повідомив, що заступник голови ОДА Ігор Тимошенко зустрівся з колективом летовища, аби представити нового керівника комунального підприємства. Це – людина із Черкас:

Тимошенка рве колектив аеропорту. Приїхав представляти нового директора. Директора поки не має, походу боїться… Але я тут дещо нарив на цю людину. 39-річний Анатолій Хмільківський – із Черкас. Людина Сергія Тігіпка, керівник міського виборчого штабу «Сильної України» під час виборів 2010 року….У 2015-му – знову балотується, вже від БПП «Солідарність», не пройшов.

У 2011 році всього 1,5 місяці виконував обов’язки директора КП «Аеропорт Черкаси». Авіаційної освіти не має.

У 2014 році очолив КП «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради». На цій посаді йому не вдалося залучити жодного іноземного інвестора в область. За рік на нього поскаржилися члени Громадської ради при ОДА. Вони констатували: Хмільківський не знає, як працювати в інвестиційному напрямку, окрім як організувати бізнес-форум та… замінити котли в кількох місцевих школах. Хмільківського підозрювали у корупції, оскільки він приховував кошторис, за яким підприємство нібито надавало послуги інвесторам.

У 2016 році Хмільківський – уже керівник ГО "Комітет громадських ініціатив" і займається збереженням довкілля.

 

Радіо Трек слідкує за розвитком подій. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень