Коли з рівненського аеропорту можна буде полетіти в Болгарію

В аеропорту кажуть, що головним чином це залежатиме від туристів

Туристичні компанії уже оголошують про тури в Болгарію з вильотом з Рівного. Аби підтвердити цю інформацію, ми звернулися до заступника директора рівненського аеропорту Михайла Чубая. Він каже, що рейси дійсно плануються, хоча точну дату зараз назвати складно. Нині аеропорт проводить переговори з туроператором TPG та з авіакомпанією BRAVO з цього приводу. Агентства уже бронюють квитки та продають ранні тури, адже все залежить від попиту. Якщо літак буде завантажений, ймовірно, рейси в Болгарію з Рівного запустять і раніше, ніж наприкінці червня, говорить Михайло Чубай:​

 

- Літаки будуть літати, і не лише в Болгарію. В нас зараз ведуться перемовини з TPG і з авіакомпанією BRAVO… Дійсно, буде літати, але точні всі цифри, дати, що і коли ми зможемо розповісти, як це все буде узгоджено. Для прикладу: вильоти планують з 23 червня, але, умовно кажучи, вони можуть бути і з 5 червня, якщо буде повністю завантажений літак і буде в туристів попит.

 

Тим часом, попит на Єгипет після Нового року дещо впав. Між тим, з настанням нового сезону в аеропорту планують відновити польоти в Туреччину.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень