Проти торгівлі біля центрального продуктового ринку Рівного виступила депутат і конкурент

Проти торгівлі біля центрального продуктового ринку Рівного виступила депутат і конкурент

Поруч з організованою торгівлею за пирлавками на "ярмарку" процвітає торгівля з землі

Адже тут розглядали питання про продовження на рік роботи ярмарку на вулицях Гетьмана Полуботка, Пересопницькій та Шевченка. Саме такий спосіб узаконення торгівлі у цьому місці придумали колись.

Але депутат міськради Рівного Ірина Пилипчук, яка також є співвласницею ринку «Сагайдачний», зауважила, що ярмарок має бути тимчасовим, а не постійним. І додала:

Всередині ринку повно вільних місць: на відкритих майданчиках -197, у критому ринку – 100 вільних місць. Але чому люди торгують на асфальті? Запропонуйте облаштувати нормальну торгівлю всередині ринку. Чому мають страждати люди, які живуть в сусідніх будинках? Вони не можуть ні відпочивати нормально, ні спати.

Ірина Пилипчук також зауважила, що продукцію, яку продають біля продуктового ринку з землі, не перевіряють державні лабораторії. Тому там може бути молоко від лейкозних корів, старі і хворі кури тощо.

На передньому плані - Ірина Пилипчук

Міський голова Рівного Володимир Хомко погодився з депутатом. Але, пояснив, що не знає, як торгівлю тут припинити. Мовляв, це - нереально, доки у державі злидні. А якщо не підтримати рішення щодо роботи ярмарку, то, за його словами, біля ринку так само будуть торгувати, тільки ніхто не буде стежити за порядком.

Тож виконком роботу ярмарку продовжив.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень