То яку ділянку купуватиме Свистун на ринку «Моріон» у Рівному?

Спростування

Один із власників ринку «Моріон» - Володимир Свистун - хоче викупити земельну ділянку на вулиці Шевчека, 9 у Рівному. Про це ми писали тут.

На сайті Рівненської міської ради зареєстровано проект рішення про об’єднання двох земельних ділянок на вулиці Шевченка та продаж їх у власність Володимиру Свистуну.

Йдеться про землю під торговим центром «Шара», що між пральнею та «Моріоном».

Зазначимо, згідно з проектом рішення, дві земельні ділянки розміром 119 та 76 «квадратів» перед продажем об’єднають в одну. Цю інформацію підтвердила представниця Свистуна Вікторія Філончук:

Проект рішення зроблений правильно, але це - не той об’єкт, про який ви раніше писали. За цією адресою є 5 об’єктів, взагалі. А щодо землі, яку хочуть викупити, то на ній вже розташований об’єкт нерухомого майна із вже існуючим торговим центром, що між пральнею та «Моріоном». Центр належить Володимиру Свистуну, але він його не будував. Питання щодо землі під пральнею - взагалі не порушуємо: її ніхто не збирається купувати, адже вона - не оформлена належним чином.

А от щодо землі під торговим центром, то її долю вирішать на сесії міської ради.

Аби продати землю Володимиру Свистуну, треба лише 22 голоси депутатів.

Чи голосуватимуть за це питання завтра – невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень