«Аби завершився цей дурдом»: Хомко готовий роздати всю землю у Рівному

Всю вільну, якщо бути точним

Фото Рівне Вечірнє

Рівненські добровольці АТО просять вирішити питання з земельною ділянкою на вулиці Гайдамацькій. Ці 3,6 Га нині вільні від забудови. Члени рівненської спілки добровольців виступили на сесії Рівненської міської ради, де розповіли, що отримали звернення від побратимів.

Там йдеться, що у Рівному орудують ділки, які скуповують право власності на землю за 300 – 500 гривень у АТОвців і у звичайних громадян. За їхніми словами, землю на Гайдамацькій місто також збирається виділити для учасників бойових дій.

Тобто шахраї можуть зазіхнути й на неї. Міський голова Володимир Хомко каже, що ділити на ділянки цю землю ніхто не збирався. Утім наказав створити комісію, аби вирішити питання:

Зразу кажу – це плітки. Землю розділити неможливо, адже вона призначена для багатоповерхової забудови. І збудувати там можна буде лише багатоповерховий будинок. Беріть з кожної з фракції по члену, створюйте комісію.

 

Я готовий підтримати ідею, щоб роздати ВСЮ землю у Рівному! Аби завершився цей дурдом, все готовий роздати. Будь ласка, якщо комісія дійде до такого висновку, роздаємо те Тинне, все, і закриваємо питання.

Очолити комісію міський голова доручив депутату Олександру Нестеруку. АТОвці попросили його якнайшвидше розпочати роботу.

Комісія також має залучити громадськість. Члени органу вирішуватимуть питання вільних земельних ділянок у Рівному.

За словами, міського голови 3,5 гектари на Гайдамацькій – це остання земельна ділянка призначена для будівництва багатоповерхівки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень