«Пропонував завезти до лікарні»: у поліції розповіли про кривавий інцидент у Рівному (ФОТО)

Коли молодий чоловік мало не перерізав горлянку незнайомцю

Фото потерпілого з фейсбук-сторінки Вікторії Мамотюк

Цей інцидент трапився у Рівному ще у п’ятницю, 28 червня.

Близько половини першої ночі до поліції надійшло повідомлення про ножове поранення невідомим 29-річного рівнянина. Ось що нам розповіла прес-офіцер Нацполіції області Марія Юстицька:

Правоохоронці встановили, що близько 23:30 в один із дворів багатоповерхівки на вул. Генерала Безручка намагався заїхати місцевий житель. Він попросив 24-річного молодика відігнати неправильно припарковані авто – його і товаришів. Утім, той на зауваження відреагував агресивно і почав словесну перепалку з водієм. На захист останнього став його 29-річний сусід, тож подальший конфлікт виник уже між ними.

 

Практично одразу словесні образи переросли у штовханину і бійку, під час якої потерпілий і отримав ножове поранення шиї.

Фото потерпілого з фейсбук-сторінки Вікторії Мамотюк

Зрозумівши, що накоїв, нападник запропонував 29-річному чоловіку відвезти його до лікарні, проте отримавши відмову, поїхав у невідомому напрямку.

Каретою «швидкої» потерпілого доправили до лікарні, де у нього діагностували непроникаюче ножове поранення шиї. Після проведеного оперативного втручання чоловіка госпіталізували у травматологічне відділення, де він перебуває й дотепер.

Пізніше правоохоронцям вдалося встановити особу нападника. Його, як і свідків події, вже допитали. Молодик  пояснив поліцейським, що не збирався так поранити чоловіка і, тим паче, його вбивати.

Фото потерпілого з фейсбук-сторінки Вікторії Мамотюк

Спершу йому інкримінували «нанесення легких тілесних», втім згодом статтю перекваліфікували у «хуліганство вчинене із застосуванням предмету, заздалегідь заготованого для нанесення тілесних ушкоджень».

 

Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі, - зауважили у поліції.

Нападника не затримували. Питання щодо оголошення йому про підозру вирішуватимуть після отримання результатів судово-медичної експертизи, яку мають провести лише після завершення лікування потерпілого.

До слова, під час огляду місця події слідчі вилучили складний ніж зі слідами крові.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень